Show

Komentari 1

Zvijezda 'Drugog imena ljubavi' sada 'uskače' u ulogu radijske voditeljice: Veliki mi je izazov

Zvijezda 'Drugog imena ljubavi' sada 'uskače' u ulogu radijske voditeljice: Veliki mi je izazov

Sve se odvilo vrlo brzo. Igrom slučaja stigao je poziv koji sam, naravno, prihvatila jer cijeli život izazovima ne znam reći ne, objasnila je Elizabeta koja će se okušati i kao radijska voditeljica

Nije me strah ovog posla već tehnike kojom istovremeno treba baratati, ali očekujem super zabavu uz najbolju domaću glazbu. Ovo mi je veliki izazov, to najbolje osjetim po tremi koja je prisutna, a koja kod mene i nije tako česta pojava. Ipak, jako se veselim i nadam se da će se vikendom od 8 do 12 i meni ljudi jednako veseliti, rekla je glumica Elizabeta Brodić (24) koja iz uspješnih televizijskih uloga sada 'uskače' u ulogu radijske voditeljice. 

Sutra će u prijepodnevnim satima biti voditeljica na Narodnom radiju u sklopu Vikend zone. Na ovaj se izazov odlučila zbog toga što od malih nogu obožava glazbu, pleše i svira.

- Sve se odvilo vrlo brzo. Igrom slučaja stigao je poziv koji sam, naravno, prihvatila jer cijeli život izazovima ne znam reći ne - objasnila je Elizabeta koja se 'preko noći' našla u novoj ulozi. Nakon kazališta, filma i televizije, okušat će se i na radiju. 

Tvrdi kako joj novi radni ritam ne predstavlja problem. 

- Iskreno, zadnjih godinu dana sam snimala seriju što je iznimno iscrpljujuće, a i uključivalo je apsolutno sve subote. Snimala sam 12 sati dnevno, budila se u pet, što je i ranije nego što ću se sada buditi tako da mi ritam neće biti posebno drugačiji - zaključila je Brodić. Elizabeta je jutros nakratko preuzela voditeljsku palicu u programu, ali njezin pravi voditeljski debi bit će sutra ujutro.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ELIZABETOM BRODIĆ:

Najčitaniji članci