Show

Komentari 1

Zvijezda filma 'Toma' Milan Marić zbog uloge izgubio 24 kilograma: 'Gladovao sam'

Zvijezda filma 'Toma' Milan Marić zbog uloge izgubio 24 kilograma: 'Gladovao sam'

U Srbiji se proslavio ulogama u serijama 'Besa' i 'Državni službenik', a cijelu regiju je rasplakao ulogom pokojnog pjevača Tome Zdravkovića. Od glume zanimljiviji je jedino njegov ljubavni život koji skriva od javnosti

Film 'Toma' redatelja Dragana Bjelogrlića (58), dao je srpskom glumcu Milanu Mariću (31) popularnost u cijeloj regiji, a glumačke pripreme nisu bile nimalo lake. Milan je za potrebe filma smršavio čak 24 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Promjena težine nije samo puko mršavljenje i kupnja novih stvari, već promjena u glavi i odnosu prema svom tijelu. To nije tijelo na koje ste navikli. Osjećate se kao da ste u tuđem tijelu, treba vam period prilagodbe. Nije samo teško udebljati se, već i kada izgubite puno kilograma - taj gubitak utječe na vas - rekao je za Alo, a jednom prilikom je objavio i kako je izgledao u filmu 'Dovlatov' i kako izgleda sada.

Glumac priznaje da iako je isprobao mnogo dijeta, jedino rješenje je bilo da izbaci i smanji obroke.

- Probao sam razne dijete i ništa nije uspjelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da nemamo stalan bioritam. Nekad moraš ustati u šest za na posao, a nekad snimaš cijelu noć. Učinio sam najjednostavniju stvar – prepolovio obroke. Izbacio sam kruh i sada koristim manje škroba u prehrani. Jedan sam obrok izbacio, a ostale prepolovio. Za dva mjeseca to je dalo rezultate - objasnio je.

Srpski glumac ljubio je uglavnom starije glumice, a bio je u vezi s Jelenom Pavlović, bivšom direktoricom jedne ugledne tvrtke, koja je od njega starija 17 godina. Živjeli su zajedno, a ona je navodno zbog njega napustila obitelj.

Milan je bio i u vezi s hrvatskom glumicom Ninom Violić (50) koja je od njega starija 18 godina. Upoznali su se u Beogradu kada je Milan imao 24 godine, a Nina 42, a zajedno su bili šest mjeseci.

Nakon Nine, srpski zavodnik ljubio je kolumnisticu Vanju Bahilj koja je također starija od njega i to devet godina, no ni ta veza nije uspjela, a Milan je od početka godine navodno u vezi s mladom producenticom Mijom Bjelogrlić (25), kćeri redatelja Bjelogrlića.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’