Show

Komentari 2

Zvijezda 'Harryja Pottera' se oprostila od filmske mame: Ti si me držala za ruku kad je trebalo

Zvijezda 'Harryja Pottera' se oprostila od filmske mame: Ti si me držala za ruku kad je trebalo

'Tako je tužno oprostiti se tako iznenada - nikad nisam iskoristio priliku da joj kažem, ali toliko mi je pomogla da postanem osoba koja sam danas - na i izvan ekrana' napisao je u objavi

Zvijezda Peaky Blinders i Harryja Pottera Helen McCrory umrla je u 52. godini nakon borbe s rakom. Njezin suprug, 'milijarder' Damian Lewis u petak je na Twitteru potvrdio tužnu vijest. 

- Tako je tužno oprostiti se tako iznenada - nikad nisam iskoristio priliku da joj kažem, ali toliko mi je pomogla da postanem osoba koja sam danas - na i izvan ekrana - napisao je Tom Felton na Instagramu, koji je glumio Heleninog sina Draca Malfoya u franšizi Harry Potter.

- Uvijek je bila vjerna sebi - britkog jezika i pameti - dobrog i toplog srca - uvijek je imala vremena za sve - nastavio je. 

- Hvala ti što si mi osvijetlila put naprijed i držala me za ruku kad sam to trebao - završio je.

Glumac Jason Isaacs, koji je glumio Heleninog muža Luciusa Malfoya u Harry Potteru, podijelio je istu fotografiju kao i Tom Feltonom i uz nju napisao lijepu posvetu glumici. 

- Prije nekoliko desetljeća Helen i ja smo zajedno prošli audiciju za film. Došao sam kući i rekao Emmi 'mislim da sam upravo upoznao najveću glumicu koju sam ikad vidio.' Nakon godina gledanja kako očarava publiku, više to ne mislim... Znam to - napisao je Isaacs.

- Srećom, s vremenom sam ju bolje upoznao i otkrio da je i jezivo smiješna, šokantno nestašna i empatičnog srca veličine planeta. Filmski brak s Helen McCrory će mi zauvijek biti jedna od velikih časti koje sam doživio. Njezino najveće postignuće bila je ljubav prema obitelji koja joj je bila temelj. Gubitkom Helen puno su izgubili, a ja šaljem svu svoju ljubav Damianu i djeci - zaključio je.

Najčitaniji članci