Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
49 komentara

Zvijezda 'Kostiju': Roditelji su mi kupili Yuga, mrzio sam ga...

Kad sam ga ugledao na cesti, nisam mogao vjerovati. Pa, to je moj prvi auto. Roditelji su mi ga kupili dok sam išao u srednju školu, izjavio je David Boreanaz

Foto: Instagram/PIXSELL
49 komentara

David Boreanaz (50), zvijezda serija 'Buffy, ubojica vampira' i 'Kosti' nedavno je posjetio Beograd prilikom snimanja treće sezone serije 'SEAL Team'. Poznati glumac u Srbiji je boravio nešto više od dva tjedna, a po njegovom Instagram profilu moglo bi se zaključiti kako je uživao u snimanju i otkrivanju države koju nikad prije nije posjetio. 

Foto: Instagram

- Iako mi s mamine strane imam češke i slovačke korijene, a s tatine talijanske, ovo je prvi put da sam došao na ove prostore. Volio bih posjetiti i Hrvatsku, čuo sam da je divna - izjavio je Boreanaz za Gloriu. U dva tjedna snimanja na visokim temperaturama, David je uživao u čarima Beograda, a posebno ga je oduševio Yugo koji je ujedno bio i njegov prvi automobil. 

- Kad sam ga ugledao na cesti, nisam mogao vjerovati. Pa, to je moj prvi auto. Roditelji su mi ga kupili dok sam išao u srednju školu. Bio je užasan, prosvjedovao sam zašto su mi baš njega kupili, ali mama je rekla da je dovoljno dobar da me doveze do škole, a ako ga ne želim mogu ići autobusom. Najveća je ironija u tome što ga je, godinama kasnije, moj otac prodao bez problema. Čak mu je kupac rekao da je to najbolja vrijednost za nova - govori glumac. 

Foto: Instagram

David u seriji glumi vojnika Jamesa te predvodi glumačku postavu koju čine Max Thieriot (30), Neil Brown Jr. (39) i AJ Buckley (42). 

- James je pravi alfa mužjak, vojnik koji pomiče granice u poslu i izvan njega, prilično usamljen u stvarnom životu, a jedino gdje se osjeća sigurnim je posao - objašnjava američki glumac koji ulogom vojnika želi poslati malo drugačiju poruku. 

- Serijom možemo samo zagrebati po površini svega onoga što vojnici uistinu rade. Nama je lako na setu viknuti ‘rez’, mi ne moramo prolaziti kroz ono što oni prolaze, a to je povratak iz rata u stvaran život i društvo koje ih najčešće ne razumije... - dodaje David koji je svoju glumačku karijeru započeo još 1992. godine ulogom Angela u seriji  'Buffy, ubojica vampira'. Do tog trenutka David je prošao mnogo audicija kako bi uspio u svojim naumima, a ne rijetko se sjeti svojih glumačkih početaka koji nisu bili nimalo jednostavni. 

Foto: Instagram

- Grozno je kada dođete u studio znajući da će čuvar na ulazu vjerojatno biti jedina osoba s kojom će vas taj dan htjeti pozdraviti. To iskustvo me nije slomilo, već očvrsnulo. Zato sam skroman, prizemljen i zahvalan na svemu što imam danas - izjavio je. 

Boreanaz je u braku s bivšom Playboyevom zečicom Jaime Bergman (43) te imaju dvoje djece, sina Jadena (17) i kći Bardot (9), a glumac je otvoreno dao do znanja kako mu nije bitno ako djeca ne krenu njegovim stopama. 

- Ne želim ih opterećivati da krenu mojim stopama, želim da rade u životu ono što oni doista žele. Na primjer, čini mi se da će sin biti odličan poslovni čovjek, svakome može svašta prodati. Kći je pak zaljubljena u konje i jahanje - zaključio je. 

 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

 
Naši partneri pišu
Message