Obavijesti

Show

Komentari 0

Zvijezda 'Love Islanda' se žali: 'Nisam dugo stavila botoks. Ne prepoznajem se, lice mi se topi'

Zvijezda 'Love Islanda' se žali: 'Nisam dugo stavila botoks. Ne prepoznajem se, lice mi se topi'
9

Ne postajem mlađa s godinama pa mi se sviđaju poboljšanja za koja sam se odlučila. Koristim i botoks, ali toga sada više nema.Kada se pogledam u ogledalo zapitam se tko je ta djevojka, rekla je Olivia

VIDEO

Britanska reality zvijezda iz showa 'Love Island' Olivia Attwood (29) za strane medije je priznala kako više samu sebe ne prepoznaje u ogledalu. Posljednjih nekoliko mjeseci nije mogla odlaziti na tretmane uljepšavanja jer su saloni bili zatvoreni zbog pandemije korona virusa. 

Olivia inače koristi filere i botoks za korekcije lica. Rekla je kako ima osjećaj da joj se lice rastopilo i da joj koža propada jer nije bila u mogućnosti odlaziti na tretmane. Požalila se i na kosu koju inače boji nekoliko nijansi svjetlijom bojom nego što je njezina prirodna, a sada joj se vidi izrast.

- Sada sam ponovno brineta, prvi put nakon 11 godina. Čim sam postala dovoljno stara da bojim kosu, radila sam to redovito, a sada su mi plavi vrhovi jedini što mi je od svega ostalo - požalila se.

- Ne postajem mlađa s godinama pa mi se sviđaju poboljšanja za koja sam se odlučila. Koristim i botoks, ali toga sada više nema. Osjećam se kao da sam se rastopila i kada se pogledam u ogledalo zapitam se tko je ta djevojka. Ne prepoznajem se - dodala je Attwood. 

Osim toga, sama je morala uređivati nokte i depilirati se kod kuće.

- Obično odlazim na lasersku depilaciju jednom mjesečno, tako da sada stvari tamo dolje izgledaju pomalo ludo. Morala sam izvaditi britvicu što je bilo poprilično traumatizirajuće. Lagali su mi kada su mi rekli da se dlačice laserom uklanjanju zauvijek - rekla je reality zvijezda. 

Olivia je inače zaručnica engleskog nogometaša Bradleyja Dacka (26) s kojim živi u Manchesteru. Priznala je kako im je život u karanteni bio težak.

- Pričala sam i s drugim djevojkama njegovih kolega i sve smo imale isti problem. Dečki su naviknuli na svoje rutine i treninge kojih sada nije bilo pa nam je zajednički život predstavljao veliki problem - zaključila je Attwood.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin