Show

Komentari 6

Zvijezda 'Malcolma u sredini' postat će tata: Rekli su nam da imamo vrlo male šanse za bebu

Zvijezda 'Malcolma u sredini' postat će tata: Rekli su nam da imamo vrlo male šanse za bebu

Kad smo saznali da sam u drugom stanju, nismo mogli vjerovati. Znali smo da to želimo, ali rekli su nam da nam to baš neće biti lako ostvarivo, komentirala je supruga Paige

Glumac iz serije 'Malcolm u sredini', Frankie Muniz (34) otkrio je preko videa koji je objavio na YouTubeu kako će postati tata. Njegova supruga Paige Price je trudna, a Frankie je bio presretan kad je govorio da su njegov budući sin ili kćer pravo blago, ali i kako su ga vijesti iznenadile. 

POGLEDAJTE VIDEO: Frankie i Paige objavili da iščekuju bebu 

Par je u videu zaplesao, ali i ispričao ukratko kroz što su sve prošli. 

- U protekle četiri i pol godine, Paige i ja prošli smo zajedno kroz svakakve nevjerojatne stvari. Proputovali smo svijet... I dalje vjerujemo da su male stvari koje se događaju između velikih one koje nas najviše uveseljavaju, ništa se ne može usporediti s tim kada po prvi put čuješ otkucaje srca svoje bebe - ispričao je i nastavio: 

- Te sekunde kad sam čuo otkucaje, sve se posložilo. Počeo sam izgovarati imena za djecu i poslove kojima se može baviti. 

Nakon što se našalio i dodirivao svoj trbuh, supruga Paige je izvukla fotografije s ultrazvuka i podijelila ih s javnosti.

Paige je zatim rekla: 

- Kad smo saznali da sam u drugom stanju, nismo mogli vjerovati. Znali smo da to želimo, ali rekli su nam da nam šanse za bebu baš i nisu najizglednije. Sa svakim odlaskom kod doktora sam se sve manje i manje osjećala kao žena. 

Par se zaručio krajem 2018., a vjenčali su se u veljači prošle godine. Frankie je rekao da je svaki trenutak dana vjenčanja bio prekrasan. 

- Od trenutka kad smo se prvi put probudili zajedno, preko popunjavanja planera za vjenčanje do hodanje prema oltaru s mojom najboljom prijateljicom... Sve je jednostavno bilo baš onako kako smo htjeli - rekao je. 

 

 

 

Najčitaniji članci