Obavijesti

Show

Komentari 5

Zvijezda 'Malcolma u sredini' se odrekao slave zbog 'normalnog' posla, a evo tko je napravio isto

Zvijezda 'Malcolma u sredini' se odrekao slave zbog 'normalnog' posla, a evo tko je napravio isto

Dok većina nas sjedi za svojim radnim stolom i želi živjeti tim zvjezdanim životom, neke zvijezde žele baš to što ima 'običan čovjek'. Ove zvijezde su nestale s ekrana u potrazi za nečim novim

VIDEO

Kad nam netko spomene Hollywood, pomislimo na sjaj, glamur i puno novca! Međutim, puno toga leži ispod površine. Zna se dogoditi i da slavne osobe prekinu svoju karijeru u sedmoj umjetnosti i naprave veliki zaokret u životu. 

Dok većina nas sjedi za svojim radnim stolom i želi živjeti tim zvjezdanim životom, neke zvijezde žele baš to što mi imamo. Nastavite čitati kako biste otkrili koje su se holivudske zvijezde oprostile od crvenog tepiha i danas imaju živote i poslove koji nisu pod povećalom javnosti: 

1. Sarah Michelle Gellar pokrenula je vlastitu tvrtku

Sarah Michelle Gellar bila je u svemu, od Buffy ubojice vampira do Okrutnih namjera, međutim, njezina prava strast je oduvijek bila u prehrambenoj industriji. 

Nakon dugogodišnjeg rada u Hollywoodu, Gellar je pokrenula tvrtku Foodstir s još dva partnera.

Gellar i njezina dva partnera željeli su stvoriti proizvode koji će pomoći djeci u istraživanju pečenja, pa su stvorili liniju pribora za pečenje i opreme prilagođene djeci. Unatoč njezinom statusu slavne osobe, pokretanje tvrtke u početku nije bilo lako, no već duži period tvrtka dobro posluje.

2. Tony Danza slijedio je svoje strasti van Hollywooda

Uz zasluge u projektima kao što su Taxi i Who's The Boss, Tony Danza imao je prilično uspješnu holivudsku karijeru. Međutim, Danza je uvijek osjećao da ga privlači obrazovanje, bilo da je ono bilo njegovo vlastito ili da je mudrost prepuštao drugima. Gluma mu više nije donosila radost, pa se odlučio za novu karijeru.

Danza je cijelu godinu predavao engleski grupi učenika desetog razreda srednje škole Northeast u Philadelphiji. Godina je dokumentirana u reality showu Teach: Tony Danza. Možete li zamisliti da kažete ljudima da ste na satu engleskog kod Tonyja Danze? Tko bi to vjerovao? 

3. Mara Wilson napisala je knjigu o svojem ranom uspjehu u Hollywoodu

Svi se sjećamo Mare Wilson kao Matilde u jednom od naših omiljenih filmova iz djetinjstva. Međutim, nakon što je snimanje završilo, nismo znali što se dogodilo s tom preslatkom djevojčicom. Iako joj je bila suđena vrlo uspješna karijera, Wilson se odlučila rano povući iz Hollywooda i usredotočiti na pisanje.

Mara je odlučila izbjeći zamke takve dječje slave i napustila je glumu dok je bila na vrhu. Svoju kreativnu energiju prenijela je u drugi medij i počela pisati. Iako može biti težak put od dječjeg glumca do ozbiljnog odraslog pisca, Mara je to uspješno napravila. 

4. Karyn Parsons je osnovala udrugu za neprofitno obrazovanje

Upoznali smo i zavoljeli Karyn Parsons u kultnoj seriji The Fresh Prince of Bel-Air u kojoj je glumila Hilary Banks. Nakon ove uloge većina je primijetila da karijeru nije nastavila u Hollywoodu. Umjesto toga, Karyn je osnovala Sweet Blackberry Foundation, udrugu koja podučava djecu o afroameričkoj povijesti.

Jedan film koji je snimila Zaklada Sweet Blackberry bio je The Journey of Henry Box Brown, kratki film o bivšem robu Henryju Brownu koji je sam sebe u drvenom sanduku poslao - u slobodu. Njezin je rad pomogao afroameričkoj djeci, a Karyn nastavlja svoj rad u udruzi.

5. Frankie Muniz je imao niz poslovnih uspjeha

Kao dijete, Frankie Muniz smatran je najprofitabilnijim mladim glumcem. Glumio je u svemu, od Malcolma u sredini do Velikog debelog lažljivca, ali 2008. odlučio se povući iz showbiznisa. Nakon što je postigao jako veliki uspjeh, mogao je birati što će raditi. 

Schreenshot

Frankie je neko vrijeme proveo uzgajajući i prodajući masline u Scottsdaleu u Arizoni, ali je nedavno prodao svoj posao. Zaradio je mnogo novca svojim ranim uspjehom, tako da sad uživa u lagodnijem životu van svjetla pozornice i smišlja koja je njegova sljedeća avantura.

6. Jack Gleeson napustio je prijestolje kako bi stekao diplomu

German Comic Con Limited & Family Edition at Dortmund Trade Fair, Germany - 16 Jul 2022

Kao podli kralj Joffrey u HBO-ovoj Igri prijestolja, Jack Gleeson je bio zvijezda u usponu te mu se predviđalo da bi mogao postati jedno od najvećih imena u Hollywoodu. Međutim, s 21 godinom, Jack je osjećao da je život pod svjetlima reflektora nje ono što želi. Godine 2013. najavio je povlačenje iz industrije.

Nakon što je napustio Hollywood, Gleeson je pohađao Trinity College kako bi stekao diplomu iz filozofije i teologije. Sad uglavnom glumi u nekim manjim produkcijama pa se čini da se nije mogao držati podalje od Hollywooda.

7. Angus T. Jones vodi tvrtku za planiranje evenata

Čini se da većina dječjih zvijezda na kraju napusti Hollywood. Jedan od njih je i Angus T. Jones, kojeg se možda sjećate kao 'polovice' iz serije Dva i pol muškarca. Nakon što je pred očima publike postao mladi muškarac, odlučio je povući se iz glume.

Budući da je bio jedan od najbolje plaćenih dječjih glumaca na TV-u i još uvijek prima novac od svojem rada, Jones se mogao okušati u bilo čemu. 2015. godine je objavio da se udružio sa sinom P. Diddyja kako bi pokrenuo tvrtku za planiranje evenata.

8. Vanilla Ice je počeo preprodavati kuće

Nakon što je postao one-hit-wonder s pjesmom 'Ice Ice Baby', Vanilla Ice je kasnije imao poteškoća s postizanjem sličnog uspjeha. Unatoč njegovim naporima, to mu je prvi i jedini hit koji je imao, ali Vanilla Ice postigao je više uspjeha u uređivanju i preprodavanju kuća. 

Već dvadeset godina Vanilla Ice, poznatiji kao Robert Matthew Van Winkle, kupuje i obnavlja kuće. Nedavno je izjavio da je jako sretan što je pronašao i drugu strast zahvaljujući kojoj može zarađivati. 

9. MC Hammer je postao propovjednik

Pixsell

Kao i Vanilla Ice, glazbena karijera MC Hammera također je bila vrlo kratkog vijeka. Njegove padobranske hlače ga nisu mogle spasiti od kraha, pa je 1996. godine podnio zahtjev za bankrot. Umjesto da odustane, MC Hammer se okrenuo Bogu i postao svećenik Crkve Božje u Kristu.

MC Hammer danas često propovijeda te uživa u svom jednostavnijem ministrantskom životu.

10. Gene Hackman započeo je karijeru romanopisca

Iako Oscarom nagrađeni glumac, Gene Hackman, nije morao otići u mirovinu jer je bio vrlo tražen, odlučio je reći zbogom Hollywoodu zbog druge karijere. Nakon svog posljednjeg filma 2004. odlučio je posvetiti svoje vrijeme pisanju.

Hackman danas piše povijesne romane. Jednom je izjavio da mu je gluma previše stresna, a unatoč velikim primanjima od tog posla, više voli miran život pisca. Hackman je već napisao pet romana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu