Obavijesti

Show

Komentari 13

Zvijezda 'Pedeset nijansi sive': 'Snimanje mi je bilo psihotično, nedostajalo je seksualnosti...'

Zvijezda 'Pedeset nijansi sive': 'Snimanje mi je bilo psihotično, nedostajalo je seksualnosti...'
5

Dakota je u intervjuu snimanje opisalo kao 'psihotično' te je navela kako filmu nedostaje seksualni intenzitet zbog kojeg je i pristala na ulogu. Također, izjavila je kako je bilo teško raditi s redateljima

Američka glumica Dakota Johnson (32), poznatija po ulozi Anastasije Steel u filmu 'Pedeset nijansi sive', otkrila je u intervjuu za Vanity Fair da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje. Originalni film, za koji je potpisala ugovor, na kraju nije bio onaj koji su gledatelji imali prilike gledati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Kći glumaca Dona Johnsona (72) i Melanie Griffith (64), proslavila se 2015. ulogom u erotskoj drami 'Pedeset nijansi sive' i u njezinim nastavcima 'Pedeset nijansi mračniji' i 'Pedeset nijansi slobodniji'.

- Ja sam jako senzualna osoba i kada me nešto zanima, želim saznati sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimili - ispričala je glumica.

The 89th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

Dakota je u intervjuu snimanje opisalo kao 'psihotično' te je navela kako filmu nedostaje seksualni intenzitet zbog kojeg je i pristala na ulogu.

Skidala se u trilogiji '50 nijansi' i otad atribute više ne skriva
Skidala se u trilogiji '50 nijansi' i otad atribute više ne skriva

Također je objasnila kako je bilo iznimno teško raditi s redateljicom Sam Taylor-Johnson (55) i redateljem Jamesom Foleyjem, ali i s E. L. James (59), autoricom knjige.

- James je imala puno kreativne kontrole, cijeli dan, svaki dan. Inzistirala je na mnogim stvarima. Postalo je sve luđe i bilo je mnogo različitih nesuglasica. Nikad nisam mogla o tome iskreno govoriti, jer sam željela promovirati film na pravi način. Bilo je dijelova knjige koji jednostavno ne bi funkcionirali u filmu, poput unutarnjih monologa. Na kraju, ponosna sam na sve što smo napravili. Sve je ispalo kako je trebalo, ali bilo je često nezgodno - priznala je glumica. 

Dakota Johnson and Jamie Dornan

Ispričala je i da je autorica knjige pobjesnila kad je Charlie Hunnam (42), koji je trebao glumiti Christiana Greya, istupio iz projekta.

Na kraju krajeva, kaže, ne žali što je glumila u trilogiji filmova. 

Dakota Johnson and Jamie Dornan

- Da sam znala kako će to izgledati, ne bih pristala na ulogu. Mislim da nitko to ne bi učinio. Ali nema tu žaljenja - otkrila je Johnson.

Dakota Johnson: 'Kraj mene živi slavna osoba koja me ne poziva na svoje mnogobrojne zabave'
Dakota Johnson: 'Kraj mene živi slavna osoba koja me ne poziva na svoje mnogobrojne zabave'

Podsjetimo, Dakotu Johnson ćemo uskoro moći gledati kao Anne Elliott, junakinju posljednjeg romana Jane Austen, 'Persuasion', ali u svježoj Netflix adaptaciji poznatog klasika.

Reuters/Pixsell

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'