Obavijesti

Show

Komentari 1

Zvijezda 'Pogrešnog čovjeka' ljubi kolegicu Tenu Brankov

Zvijezda 'Pogrešnog čovjeka' ljubi kolegicu Tenu Brankov
6

Glumac iz 'Pogrešnog čovjeka' u vezi je s Tenom Nemet Brankov, a čak i dijele istu adresu. Raspodijelili su i kućanske poslove pa Tena vješa rublje, a Roko se bavi pranjem suđa

VIDEO

Roko Sikavica (24), koji glumi mladog Vena u seriji 'Pogrešan čovjek', već tri godine u vezi je s glumicom Tenom Nemet Brankov (24), iako je, kaže, prije bio 'raspršen'. 

- Ven je po životnim pogledima i principima sličan meni, no ja možda nisam toliko idealiziran kao on. Kada se prisjetim sebe kao 18-godišnjaka, definitivno su me zanimale drugačije stvari u životu. Nije mi u njegovim godinama mogla biti važna samo jedna osoba - iskreno je rekao glumac za Story. 

Roko je trenutačno u Beogradu na snimanju serije, a svako slobodno vrijeme provodi s djevojkom koju je upoznao dok su surađivali na diplomskom ispitu. 

- Nakon toga su uslijedili učestali izlasci i druženja iz kojih se izrodila ljubav. Zapravo, ne znamo kad smo prohodali. Imam osjećaj da smo oduvijek zajedno. Viđamo se koliko možemo i koliko snimanje serije to dopušta - kaže Roko. 

Glumac daje sve od sebe u ljubavi, a iako je često u Beogradu, zagrebačku adresu dijeli s Tenom. 

- Živjeli smo blizu jedno drugome i najčešće bismo bili u jednom od stanova. Shvatili smo da to nema smisla pa smo počeli živjeti zajedno - ispričao je Roko. 

Kao i u svakom kućanstvu, Sikavica i Tena podijelili su kućanske poslove.

- Ne volim vješati rublje, a Tena ne voli prati suđe. Često nas nema kod kuće pa stan ponekad sliči na Hiroshimu. Tad se ne gleda tko što radi, važno da počistimo - iskren je glumac.

Budući da je već blagdansko vrijeme i bliži se Božić, Roko to vrijeme želi provesti u krugu obitelji i najmilijih. Također, ima i novogodišnju želju pa razmišlja o kupnji električne gitare. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...