Show

Komentari 2

Zvijezda 'Prijatelja' priznala: 'Nisam znala da uz injekcije zapravo izgledam zbilja čudno'

Zvijezda 'Prijatelja' priznala: 'Nisam znala da uz injekcije zapravo izgledam zbilja čudno'

Da joj se lice potpuno promijenilo, glumica je tek počela shvaćati kada su joj kritike uputili njezini najbliži. 'Dan kad shvatiš o čemu pričaju tvoji prijatelji', požalila se

Zvijezda kultne serije 'Prijatelji', Courteney Cox (57), koja je utjelovila ulogu Monice Geller, progovorila je o izgledu i estetskim zahvatima. Naime, o njezinim korekcijama šuška se već godinama, a glumica je sada objasnila zbog čega se odlučila na takve drastične promjene, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Bilo je trenutaka kada bih pomislila 'Oh, mijenjam se. Izgledam starije', pa sam godinama pokušavala uloviti tu mladost - rekla je glumica za britanski Sunday Times Style te istaknula kako je ubrzo radi takvog načina razmišljanja požalila. 

- Nisam shvaćala da uz injekcije zapravo izgledam zbilja čudno i radim svom licu stvari koje sada više ne bih napravila - priznala je Courteney. 

Što je učinila s licem, glumica je tek počela shvaćati kada su joj kritike uputili njezini najbliži. 

- Dan kad shvatiš o čemu pričaju tvoji prijatelji. Jer ljudi su pričali o meni, mislim. Ali došlo je razdoblje kada sam rekla da moram stati i da je ovo ludo - ispričala je zvijezda 'Prijatelja'. 

Cox je, navodno, prestala sa zahvatima no, svoj izgled će i dalje njegovati, samo pomoću prirodnijih metoda.

- Luda sam za raznim proizvodima i probat ću sve - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO: LIVE S MIJOM DIMŠIĆ

Najčitaniji članci