Obavijesti

Show

Komentari 5

Zvijezda: Ribara Ivanka Rebića sad svi zaustavljaju na ulici

Zvijezda: Ribara Ivanka Rebića sad svi zaustavljaju na ulici
4

Na audiciju 'Masterchefa' prijavili su ga sin i supruga koja mu je mentorica u kuhanju te često zajedno pripremaju jela za obitelj i prijatelje. Zbog ispadanja nije tužan

VIDEO

Sretan sam što sam sve ovo prošao. Uvjeti za rad bili su vrhunski, ekipa odlična, a o kuhanju sam naučio mnogo toga što se ne može pronaći u knjigama. To je igra i netko mora ispasti, rekao je Ivanko Rebić (50) iz Makarske poslije napuštanja 'Masterchefa'.

Ribara su na audiciju prijavili supruga i sin. Ivanko i supruga, koja mu je mentorica u kuhanju, često pripremaju razna jela za obitelj i prijatelje. U Makarskoj sugrađani za njega imaju samo riječi hvale. Stalno ga ljudi zaustavljaju na ulici i čestitaju mu na dobrom plasmanu.

- Trebalo je proći sve te eliminacije. Prijavilo se oko 1500 ljudi, a ušao sam u krug od 20. Mislim da su presudili sposobnost u kuhinji i osobnost kandidata. Možda smo se zato dobro slagali kao ekipa - kaže Ivanko.

Smatra da su iz showa na audicijama eliminirali mnogo dobrih kuhara koje je kočila trema ili neki drugi faktor. Što se tiče ekipe s kojom se natjecao pred kamerama, kaže da su zanimljivi i kvalitetni ljudi.

- Šime mi je postao veliki prijatelj, odlično smo se družili. On je moj favorit. Mlad je i originalan, a to se traži. Mislim da ima velike šanse za masterchefa - rekao je Ivanko. 

Drago mu je što je stigao kući, među obitelj i prijatelje, ali žali za novom ekipom.

- Ne vjerujem da ima ikakve zlobe među tim ljudima. Svi su mi na svoj način dragi. Osim Šime izdvojio bih Ivanu iz Čapljine. Odlična je i vrijedna - dodao je Ivanko.

Napustio show pa posvetio pjesmu svim kandidatima

Kuhače gore, noge na pijacu, glavu među zvijezde i samo hrabro! Kužinavalo se i kužinavat će se, poslije vas, kužinavat će se bolje. Par osobnih porukica za moje ‘suborce’, kandidate top 20 Masterchefove:

- Ovima što su me otkantali, jadna vam majka ako me ne vrate. Šali se barba. Svima ostalima kiss - dio je Ivankove pjesme.

Ivanko je otkrio svoj najdraži recept

Pileći file marinirati s limetom, čilijem i solju 20 minuta. Pržiti na maslu dok ne postane zlatnožut. Za umak od naranče na masnoću od piletine dodati malo vrhnja za kuhanje i sok od naranče. Kuhati 5-6 minuta dok se ne zgusne. Dodati isjeckane kapare. Drugu naranču oljuštiti i izrezati na šnitice. Dodati u umak, ali ne kuhati predugo kako se komadići voća ne bi raspali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti