Show

Komentari 8

Zvijezda Rolling Stonesa Charlie Watts iznenada morao odustati od turneje, našli su mu zamjenu

Zvijezda Rolling Stonesa Charlie Watts iznenada morao odustati od turneje, našli su mu zamjenu

Pred Wattsom su tjedni oporavka. Zakazanu No Filter SAD turneju, koja traje 13 dana, a trebala bi započeti idući mjesec, morat će propustiti

Bubnjar jednog od najpoznatijih bendova svijeta Rolling Stonesa, Charlie Watts (80) morao se povući s turneje u SAD-u zbog hitne operacije, piše The Sun

Pixsell

Legendu benda operirali su u Londonu, a zahvat je, na svu sreću, završio uspješno. Problemi sa zdravljem otkriveni su tijekom rutinskog pregleda članova. 

Pred Wattsom su tjedni oporavka. Zakazanu No Filter SAD turneju, koja traje 13 dana, a trebala bi započeti idući mjesec, morat će propustiti. 

Pixsell

Jedan od najvećih bubnjara rock glazbe našalio se na vlastiti račun dok je komentirao ovu situaciju:  

- Eto, bar sam jednom imao krivi tajming. 

Imaju zamjenu no, žele ga nazad 

Wattsa će na turneju zamijeniti bubnjar i prijatelj članova popularnog benda, Steve Jordan.

Na scenu s Mick Jaggerom (78) , Keithom Richardsom (77) i Ronnie Woodom (74) Charlie se planira vratiti bar do kraja ove godine. 

Pixsell

Rolling Stonesima važno je da se bubnjar vrati kako bi, 'u kompletu', upriličili proslavu 60. godišnjice benda u 2022. godini kada će objaviti i prvi album izvornih pjesama nakon dugih 17 godina. 

- Radim na tome da se vratim u formu no, moram prihvatiti savjet stručnjaka koji su rekli da bi to moglo potrajati - zaključio je Watts. 

Najčitaniji članci