Show

Komentari 33

'Zvijezda' Soraja: U Skoplju je odbila platiti račun, a sinoć je u Istanbulu pila zlatne šampanjce

'Zvijezda' Soraja: U Skoplju je odbila platiti račun, a sinoć je u Istanbulu pila zlatne šampanjce

Nakon što su samoprozvanu veliku zvijezdu izbacili iz kafića u Skoplju, Soraja se odlučila zabaviti na odmoru u Turskoj gdje je otkrila da uživa u luksuznom izlasku

Noćni život nema cijenu. A niti luksuz, ako se želiš dobro provesti. Srpski model Soraja Vučelić (34) otkrila je dašak glamura u kojem uživa na odmoru u Istanbulu gdje se na dobrom provodu nije štedjelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zlatni šampanjac okićen prskalicama u rukama atraktivne hostese, razna alkoholna pića na stolu i ponešto hrane našli su se na slavljeničkom stolu. Soraja je otkrila na društvenoj mreži da je u slavljeničkom raspoloženju, ali više od toga nije napisala.

I ne bi ovakva opuštena večer bila ništa čudno za Soraju, da jučer srpski mediji nisu prenijeli informaciju kako su ona i nepoznati mladić izbačeni iz manjeg incidenta u kafiću u Skoplju.

Naime, vlasnik kafića u koji su stigli na piće došao je do stola za kojim je sjedila starleta kako bi ih pozdravio. Njezinom dečku to se nimalo nije svidjelo, vlasniku je drsko dobacio da se odmakne od njihova stola. 

- Čim je Soraja ušla u kafić, prisutnim gostima je zapela za oko. S njom je bilo stariji gospodin koji je cijelo vrijeme bio namrgođen. Sjeli su za slobodan stol, a ona se pravila važna - rekao je za srpski Kurir jedan od svjedoka. 

Nakon što su otjerali vlasnika kafića koji ih je htio pozdraviti, došao je konobar sa zaštitarom i rekao im da moraju platiti račun te napustiti kafić. 

Soraja je prvo odbila platiti no, njezin dečko je, nakon dugog natezanja, izvadio novce i dao ih konobaru.

- Bila je nepristojna. Ironično se smijala konobaru i rekla mu da nema namjeru platiti račun jer je ona velika zvijezda koju nitko nikada nije izbacio iz ugostiteljskog objekta. To joj nije pošlo za rukom jer je zaštitar bio uporan i poručio joj da ga ne zanima tko je ona i da se račun mora platiti. Tada je dečko izvadio novce - ispričao je gost. 

Najčitaniji članci