Obavijesti

Show

Komentari 3

Zvijezdama za vlastiti mir na Jadranu novac nije problem: 'Nema kredita, sve daju u kešu'

Zvijezdama za vlastiti mir na Jadranu novac nije problem: 'Nema kredita, sve daju u kešu'
6

Regionale zvijezde biraju manje gradove te mirnija mjesta. ‘Oni vam žele intimu koju im možda ne nude Rijeka, Dubrovnik, Split’, kaže stručnjak za nekretnine

VIDEO

Da mi je blizu poslu i obitelji, a opet dovoljno daleko od svega, želje su pjevača iz Srbije i Bosne i Hercegovine agentima za nekretnine kad se bacaju u potragu za kućom na Jadranu dostojnom zvijezde. Na sve se mora paziti. Poželjno je da je kuća ili apartman budu prvi red do mora, te da su zvijezde zaštićene od znatiželjnih pogleda. Ukoliko je njihova lokacija sjeverni Jadran, što se tiče posla, u Istri mogu dogovoriti koncert na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj - Pulska arena. Ovo ljeto tamo je u kolovozu nastupio Zdravko Čolić (72).

To mu je bio peti nastup, a da mu se svidjela Pula, govori nam to da je mjesec dana kasnije kupio luksuzan stan u Marini Verudi, gdje se trenutačno grade luksuzne zgrade smještene između marine i Pješčane Uvale.

Zdravko Čolić kupio je luksuzan stan u Puli: Cijene stanova se kreću oko 5.500€ po kvadratu
Zdravko Čolić kupio je luksuzan stan u Puli: Cijene stanova se kreću oko 5.500€ po kvadratu

Plaćaju u gotovini odjednom

Projekt uključuje pet novih zgrada koje se grade iznad marine pa tako imaju i pogled prema moru. Kako prenosi Istarski.hr, riječ je o jednom od najvećih i najskupljih projekata gradnje stanova u Puli u posljednje vrijeme. Cijene stanova kreću se oko 5.500 eura po kvadratu, što znači da bi oni veći mogli vrijediti i više od 500.000 eura. Pola milijuna nije sitnica. Na koji način zvijezde plaćaju i biraju nekretnine na odmoru objasnio nam je agent Boro Vujović iz agencije za nekretnine Opereta.

storyeditor/2023-11-30/Lotus_Group__3_.png

- Zvijezde vam plaćaju u gotovini odjednom, ne uzimaju kredite - govori nam Vujović. Pitamo ga zašto zvijezde ne kupuju kuće u većim gradovima na obali.

- To je njihov izbor, ali opet oni vam žele intimu koju im možda ne nude Rijeka, Dubrovnik, Split... Istra im je zanimljiva kroz cijelu godinu, jer tu su vam Italija i Slovenija - dodaje. Kod Čolića su radovi još uvijek u početnoj fazi. U zgradama bi se trebalo nalaziti ukupno 150 stanova.

Pjevači iz BiH više biraju Dalmaciju

Halid Bešlić (70) je godinama ljetovala u Neumu, ali otkad se otvorio Pelješki most, draži mu je hrvatski poluotok. Tako je lani kupio zemljište u općini Drače na poluotoku Pelješcu. U vlasničkom listu navodi se da je ugovor o kupoprodaji nekretnine ovjeren još 16. kolovoza 2022. godine, a dokumenti za uknjiženje zaprimljeni su 23. siječnja ove godine.

- Kupio sam parcelu od prijatelja odnosno njegove kćeri, koja ima firmu i ona gradi kompleks od 12 kuća. Sve je kupljeno već s građevinskom dozvolom. To neće biti ekstra luksuzna vila nego kuća od 170 kvadrata. Svakako ću imati bazen pred kućom. Vjerujem da će biti gotova iduće godine, ne znam hoću li uspjeti do ljeta. Vidjet ćemo. Odlučio sam se za to mjesto zbog mira, ljepote i blizine Sarajevu - rekao nam je Halid nedavno. Bešlić je, naime, prošlog ljeta proveo cijeli kolovoz u Dračama, nakon što su mu u Sarajevu ugrađena dva stenta.

storyeditor/2023-11-25/Halid_Drace.jpg

Žera je godinama živio na Pelješcu

- Stent je ustvari rutinska operacija. Imao bih problem da sam imao udar, ali simptomi su bili takvi da sam otišao doktoru kojeg poznajem i on je odmah vidio da sam imao veliko začepljenje arterije srčane, odmah na stol, stent i to je to. Gledaš onaj ekran, njih dvojica su bili oba moji prijatelji, rekao sam ne dajte me. Oni se smiju - ispričao je lani za "IN Magazin". Legendarni pjevač je nakon rutinskog zahvata, kako je sam nazvao zdravstveni problem, unajmio kuću u pelješkim Dračama, u kojoj su mu društvo pravili supruga Sejda i sin Dino.

Pelješac je drag i Sarajliji Draženu Žeriću Žeri, pjevač Crvene jabuke. Njemu je boravak na poluotoku donio ljubav života, 24 godine mlađu Barbaru.

Ona je bila konobarica u prizemlju zgrade u kojoj je iznajmio apartman. Tamo su živjeli jedno vrijeme, a kako je Žare tad govorio, na Pelješcu se naprosto preporodio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala