Show

Komentari 0

Glumci iz filma 'Ljubavna priča' dobili zvijezde na Stazi slavnih

Glumci iz filma 'Ljubavna priča' dobili zvijezde na Stazi slavnih

Film 'Ljubavna priča' postao je kulturni fenomen, nominiran je za sedam Oscara i osvojio je jedan za najbolju originalnu glazbu. Veliki hit svog vremena svoje je junake preko noći učinio zvijezdama

Glumci Ali MacGraw (81) i Ryan O'Neal (79), koji su utjelovili tragični mladi par u romantičnoj drami 'Ljubavna priča' iz 1970., počašćeni su zvijezdama na holivudskoj Stazi slavnih, neposredno uoči Valentinova. 

- Tko bi mogao pomisliti da ću završiti sa zvijezdom na Stazi slavnih? ..Pa, to je dosta dobro - rekao je O'Neal na svečanosti koja je zbog covida-19 održana online.

Glumica MacGraw (81) istaknula je da je to 'zapanjujuća' čast.

- Apsolutno ne mogu vjerovati da sam na ovoj stazi - rekla je.

Film 'Ljubavna priča' postao je kulturni fenomen, nominiran je za sedam Oscara i osvojio je jedan za najbolju originalnu glazbu. Veliki hit svog vremena, dirljiva filmska ljubavna priča svoje je junake preko noći učinio zvijezdama. 

Priča govori o ljubavi između Jenny, duhovite, šarmantne i pametne studentice glazbe, i Olivera, studenta prava i nasljednika bogate, ugledne obitelji, i iskušenjima koja je ta ljubav morala proći sve do svog tragičnog kraja kada Jenny umire od leukemije.

Najčitaniji članci