Obavijesti

Show

Komentari 103

Grubnić se izvukao po četvrti put: Ispali su Kedžo i Helena

Grubnić se izvukao po četvrti put: Ispali su Kedžo i Helena
10

Večeras u Plesu sa zvijezdama gledat ćemo gledati sedam različitih plesnih stilova, od tanga, jivea, valcera, sambe, slowfoxa, do paso doble i lyricala

VIDEO

U šestoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' preostali natjecatelji odmjerili su snage, a plesalo se sedam različitih stilova - od tanga, jivea, valcera, sambe, slowfoxa, do paso doble i lyricala.

Prvi par koji se popeo na pozornici je par koji je u prošloj emisiji osvojio najviše bodova, točnije Slavko Sobin i Gabriela Pilić. Po prvi put u emisiji prezentirali su lyrical. 

- Ja sam u jednom trenutku razmišljala što da kažem i shvatila da nemam komentara. Predivni ste i moja ocjena će biti visoka - rekla je Tamara. Almira je dodala kako je, Slavko veliki kruti medo s lijepim nogama. Slavko i Gabriela su za svoju izvedbu osvojili su 36 bodova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sljedeći su na pozornicu nastupili Sonja Kovač i Gordan Vogleš koji su tjedan dana pripremali plesne korake slowfoxa. Ovaj ples prošli tjedan izvela su čak tri para. 

- Odjeća i izbor glazbe su bili odlični. Ipak, imam dosta primjedbi jer je ovo jedan od najtežih plesova. Ovdje se može vidjeti svaka nepravilnost i to je najveći problem. Čini mi se i da dosta 'kaskaš' za Goranom - rekla je Almira. Nicolas je dodao kako im engleska kultura dosta dobro stoji. 

- Nisam zadovoljna. Bili ste dosta van glazbe. Ovaj ples morate plesati zajedno - oštro je komentirala Tamara. Sonja i Gordan su za svoj ples osvojili 23 bodova.

Ivan Šarić i Paula Jeričević odveli su nas u svijet sambe. Mentorica je otkrila, kako za ovu vrstu plesa, Šarić treba biti zabavan - baš onakav kakav i jest. 

- Ivan ne može biti Francuz. Previsok si i nemaš veliki nos - našalio se Nicolas. Tamara je dodala, kako Šarića vidi u Riu kako pleše s osam Brazilki. Šarić i Jeričević za svoj nastup dobili su 35 bodova. 

 Marko Grubnić Ela Vuković prošli tjedan našli su se u dvoboju, a ovaj put na pozornicu dolaze jači nego ikada. Nekoliko dana pripremali su koreografiju za valcer, a Marko se pohvalio kako nakon dva mjeseca intenzivnog treninga može otplesati bilo koji ples.

- Ovo je moj najbolji ples do sada - rekao je Marko, a Nicolas se složio s njim: 'Lijepo držanje tijela, stopala su bila pravilna, elegantno. Ti doista čuješ glazbu. Čestitam'.

- Kada je riječ o latino plesovima ti si najbolji 'plesač' u showu. Ti toliko predivno ulaziš u kretanje da ti ja moram dati desetku - rekla je Tamara. Marko i Ela osvojili su 39 bodova. 

Peti par, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić otplesali su strastveni ples, poznatiji kao Paso doble. Viktorija je najviše oduševljena haljinom, ali dodaje kako ipak, ona neće za nju plesati. 

- Ovo je jedan suvremeni Paso. Ono što bih ja savjetovala kao bivša plesačica - izbjegavajte spore kretnje - rekla je Tamara s kojom se složila i Almira.

- Vaš plesni potencijal nije došao do izražaja. Nedostajalo mi je prostornost u pokretu - rekao je Dinko. Par je osvojio 32 boda. 

 

Zatim su nastupili Damir Kedžo i Helena koji su plesali 'zavodljivi' tango.

- Ovo je bila totalna drama, ali sam uživao kao uvijek - rekao je Kedžo.

- Vrlo si dinamičan, drama u kojoj sam i ja uživala. Primjedba je da si izgubio kontakt s partnericom prsa o prsa - komentirala je Almira.

- Vi ste pogodili duh tanga, bilo je jako bogato - rekao je Nicolas, a Dinko je dodao kako je očekivao više od njih te da njihov ples nije oduševio. Od žirija su dobili niskih 25 bodova.
 

Posljednji par večeras bili su Josipa i Damir koji su plesali dinamični jive ples, za koji je potrebna jako dobra kondicija.

- Meni je bilo zabavno, jako sam se zadihala, ali sam uživala - objasnila je Josipa nakon plesa.

- Ovo je bilo jako slatko, niste se baš najbolje snašli, ali bilo je lijepo - komentirao je Nicolas s kojim se složila Almira.

- I mene ste vratili u prošlost, bili ste energični, ali malo ste se pogubili - rekao je Dinko. Osvojili su ukupno 30 bodova.

- Dva najbolja para imat će privilegiju biti vođe timova koji će birati plesače u svoj tim koji će se natjecati za tjedan dana - rekla je Mija.

U večerašnjem dvoboju završili su Damir Kedžo i Helena te, po četvrti put, Marko Grubnić i njegova partnerica Ela. Parovi u 30 sekundi plešu rumbu u  improviziranoj koreografiju.

Žiri je jednoglasno odlučio te su Damira i Helenu izbacili iz showa, a Marko i Ela ponovno su se izvukli iz svojeg četvrtog dvoboja.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'