Obavijesti

Show

Komentari 7

Zvijezde pjevaju: Mirta i Alen prvi pjevali i 'izletjeli' iz showa

Zvijezde pjevaju: Mirta i Alen prvi pjevali i 'izletjeli' iz showa
6

Žiri ih je kritizirao zbog odabira pjesme, no nisu bili pretjerano oštri. Martina Tomić Mirtu je pohvalila što se opustila pa joj trema ovaj put nije 'pojela' cijelu izvedbu

VIDEO

Najgore mi je, osim toga što mi je otpala potpetica to što ću morati ponoviti tekst još jedan put, rekla je Mirta Šurjak nakon što su odlukom publike ona i Alen Nižetić ispali iz showa. 

U četvrtoj emisiji ovogodišnje sezone showa 'Zvijezde pjevaju' njih dvoje prvi su se predstavili žiriju. Pjevali su Abbainu pjesmu 'S.O.S.'. Od žirija su dobili ukupno 23 boda. Rajku Dujmiću se pjesma svidjela, a Mirta i Alen oduševili su ga svojom izvedbom. Mirti je rekao da je napredovala u odnosu na prošlu emisiju. 

Ksenija Erker rekla je kako joj je žao što im je prošli put dala lošu ocjenu. Rekla je da će pri ocjenjivanju to uzeti u obzir. Martina Tomić pohvalila je Mirtu da se opustila i da joj trema više ne 'pojede' cijeli nastup. Vanna je također pohvalila izvedbu. Svi članovi žirija imali su ipak primjedbu na izbor pjesme, no nisu pretjerano kritizirali zbog toga. 

Podjednako loši, ali idu dalje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Melita Hrengek i Giuliano pjevali su 'Ma daj obuci levisice' Danijela Popovića. Od žirija su također dobili 23 boda. Martina je Meliti rekla da joj se sviđa njena energija , no pjevanjem je ipak nije zadivila.

- Vokalno, ovo je bila najlošija izvedba do sada. Intonativno, pjesma vam uopće nije sjela. Žao mi je što je ispalo ovako - rekla je Martina, a Ksenija im je rekla kako nije uočila napredak u odnosu na prošlu emisiju. 

Najbolji par večeri

- Tako sam uživala u Ervinu. Konačno se derao i grebao svoj glas, bilo je tako dobro. Energija je bila sjajna, scenski nastup bio je u žanru koji ste mi prezentirali - rekla je Martina i Mariji Borić dodala da je mogla biti malo više agresivna u izvedbi, no shvaća da se to kosi s njenim karakterom.

Dujmić je rekao da je Marija izuzetno korektna od početka i da bi dao i veću ocjenu od deset da postoji. Vanna im je rekla da su joj dosadili s odabirom pjesama, da su otišli u kičasto i sladunjavo te da nije primjetila napredak od prve epizode. Marija joj je rekla da čuvaju najjače adute za mjuzikl na što joj je Vanna vratila da će ona onda i ocjenu čuvati za mjuzikl. Od žirija su za izvedbu pjesme 'My Generation' Marija i Ervin Baučić dobili 34 boda, najviše u emisiji. Iako ih je jako hvalio, Dujmić im nije dao desetku.

'Rašpica odvela prema falšu'

Marko Tolja i Nataša Janjić žiriju su se predstavili izvedbom pjesme 'Remember My Name'. Dobili su 29 bodova od žirija. Dujmiću se svidjela njihova izvedba, no rekao je da bi mu se više svidjelo da su je otpjevali na hrvatskom jeziku da je svi razumiju. 

- Ova 'rašpica' koju sam čuo u glasu dobra je stvar jer nije odglumljena - rekao je Dujmić, a Nataša je rekla da su ona i Marko igrali na 'attitude' (stav).

Vanna ju je lagano zadirkivala jer bez potrebe upotrebljava engleske izraze. Dodala je da nije čula ono što se nadala čutin i da ju je 'rašpica' opasno približila falšu. 

Petreković očarao Tomčićku

Mario Petreković i Ivana Kindl pjevali su pjesmu 'She's Like the Wind' i od žirija dobili 33 boda. Ksenija je rekla da joj se sviđa što Mario nije imitirao, nego je ovaj put pustio svoj glas. Nije joj zasmetao ni falš koji je primjetila jer ju je jako razveselio što je Mario u show došao kao amater pjeač i daje sve od sebe. Dujmiću se također svidjela izvedba, no opet je rekao da bi bilo bolje da su pjevali na hrvatskom.

- Ja sam bez teksta. Ostala sam bez daha - rekla je Martina kojoj se izvedba jako svidjela. 

'Bili ste preslatki'

Robert Sever i Marija Husar za izvedbu pjesme 'Be My Baby' dobili su 26 bodova. Ocjenama nisu bili prezadovoljni, ali jednom kad članovi žirija dignu palice s bodovima stvar je gotova.

Vanna je pohvalila styling, no nije bila puna hvale kad je bila riječ o vokalnoj izvedbi. Rekla je Robertu da se 'gubio u dubinama' i proklizivao u jako niske tonove. Martina je rekla kako nije čula proklizavanje prema dolje, ali joj je cijela izvedba bila nespretna i 'šupljikava'. Ksenija im je rekla da moraju početi pjevati visoke tonove jer su se u niskima već pokazali. 

- Bili ste slatki, malo preslatki, u domeni Natrena, al' mi je tak' falilo srca. Razmazili ste me u prve tri emisije i sad ovo... - rekao je Rajko Dujmić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje