Obavijesti

Show

Komentari 17

Zvijezde su s učenicima slavile kraj još jedne školske godine

Zvijezde su s učenicima slavile kraj još jedne školske godine
9

Zagreb je spremno dočekao tisuće posjetitelja koji su uz sportske aktivnosti uživali i plesali uz najveće hitove brojnih domaćih glazbenika TBF, Franku, Bogovića i druge

VIDEO

Spektakularan glazbeni program koji je započeo sa zalaskom sunca, trg Bana Josip Jelačića pretvorio je u veliki plesni podij s tisućama mladih školaraca i studenata. Svoje velike hitove mladima su poklonili brojni glazbenici kao što su genijalci iz Splita TBF, Lana Jurčević, Davorin i Bogovići, Gušti, High Jam & Anestetic, Zvučna Izloacija, Bolcna Rock, Mark Marku, te prelijepa Franka Batelić.

- Večeras je bilo sjajno i drago nam je da smo mogli proslaviti kraj još jedne školske godine sa svim ovim mladim ljudima. Sjećam se da je i meni to bio jedan od najljepših dana u godini, kada više nema briga i učenja. Želim im svima veselo ljeto i nadam se da se vidimo opet dogodine na Ritmu mladosti - izjavila je raspoložena Franka Batelić.

U programu uživale su i brojne osobe Iz sportskog i društvenog života Hrvatske među kojima i Tatjana Dragović, košarkaš Cibone Damjan Rudež, nogometaš Dinama Nikola Pokrivač s djevojkom Iris Rajčić, manekenke Maja Cvjetković i Lana Pavić, Radovan Stošić i brojni drugi. 

Sportski dio Ritma mladosti predstavio je turnir u futsalu, tj. dvoranskom nogometu, mlađe kategorije hokejaškog kluba Medveščak demonstrirale su svoje hokejaško umijeće posjetiteljima na trgu. Za sve kreativce tu je bio i T-shirt Design kutak gdje je svatko mogao osmisliti i dizajnirati unikatnu majicu. Knock Out Experience ponudio je terapiju čistim kisikom te osjećaj snježnih gora usred lipnja u Zagrebu. Bio je tu još i ulični šah, savjetovališe Luke Ritza, štand Crevnog križa, te vesele Žujine tribine.

U subotu 16. lipnja, Ritam mladosti nam donosi još puno dobre glazbe i odličnu zabavu uz nastupe LET 3,  Dječaka, zagrebačke grupe Connect, Radio Luksemburg, Kuzma i Shaka Zulu te Nipple People. Ulaz je slobodan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...