Zvjezdana vrata su se otvorila: Došla nam je još jedna serija | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Zvjezdana vrata su se otvorila: Došla nam je još jedna serija

Film 'Zvjezdana vrata' pokrenuo je čak tri igrane serije i jednu animiranu no po završetku serije 'Stargate: Universe' činilo se kako je svemu kraj. To ipak nije bila istina

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Mnogi ljubitelji franšize o Zvjezdanim vratima mislili su da je svemu došao kraj jednom kada je scenarist originalnog filma, Dean Devlin, izjavio kako toga neće biti ničega. No premda je scenarist tao govorio o novim filmovima, posebice o njihovim rebootovima, nitko nije rekao da nećemo moći dobiti novu seriju.

A nova serija, 'Stargate: Origins' dobila je i svoj foršpan koji nas vodi na mjesto gdje je cijela radnja započela.

Pogledajte video

Iako bi neki mogli biti sretni ovakvim razvojem događaja, jer ipak se 'Stargate' vraća na male ekrane, nama se čini kako je u pitanju obično 'mužnje novca' od gledatelja. Prema pokazanom u foršpanu može se zaključiti kako će serija 'retconnati' (promijeniti prethodne događaje, op.a.) već viđeno tako da paše u novu radnju.

Naime, serija se odvija u tridesetim godinama, a glavni lik je otkrivačica Zvjezdanih vrata, Catherine Langford. Tako ćemo posve moguće vidjeti mladu Catherine Langford ako prolazi kroz vrata, što bi se moglo kositi sa svime već viđenim u serijama. Ne samo to već će se morati postaviti pitanje o njenom kasnijem znanju, odnosno zašto nije ništa o ovome rekla dok je surađivala s SG1.

Foto: Twitter/Screenshot2

No strpimo se dva tjedna, kad serija postaje dostupna, kako bismo saznali što točno će se dogoditi.

U glavnim ulogama su Ellie Gall kao mlada Catherine Langford, Connor Trinneer u ulozi njenog oca profesora Paula Langforda te Philip Alexander kao kapetan James Beal. U ulozi glavnog negativca, nacističkog doktora Wilhelma Brückea, pojavljuje se Aylam Orian.

Serija postaje dostupna za deset dana.

Tema: FILM

Message