Show

Komentari 2

Zvjezdane staze: S one strane: Napadaju grozni izvanzemaljci

Zvjezdane staze: S one strane: Napadaju grozni izvanzemaljci

Inventivni redatelj filmova 'Brzi i žestoki', Justin Lin, nas u novom traileru za film 'Zvjezdane staze: S one strane' vodi na mjesta na koje je malokoji čovjek ili vulkanac kročio

Posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao je nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

Najveća pustolovina svih vremena započinje nevjerojatnom pričom o putovanju mlade posade koja se vraća na najmodernijem svemirskom brodu ikad sagrađenom - 'U.S.S. Enterprise'.

Pogledajte novi foršpan

U glavnim su ulogama Idris Elba kao glavni negativac i Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka, Chris Pine kao kapetan James T. Kirk, Zachary Quinto kao Spock, te Simon Pegg, Zoë Saldana, Karl Urban i Anton Yelchin u ulogama Scottyja, Uhure, Bones McCoya i Chekova.

Film je režirao Justin Lin, proslavljeni redatelj hitova 'Saw' i 'Brzi i žestoki', dok su za scenarij odgovorni Doug Jung i Simon Pegg, koji i glumi u filmu. Producenti filma su J.J. Abrams i Bryan Burk.

Zvjezdane staze – S one strane u naša kina stižu 27. srpnja u distribuciji Blitza i to u najprestižnijim formatima, uključujući i IMAX.

Najčitaniji članci