Obavijesti

Show

Komentari 28

Zvjezdani trenuci s crvenog tepiha koji su šokirali publiku

Zvjezdani trenuci s crvenog tepiha koji su šokirali publiku
15

Pripreme za šetnju crvenim tepihom na nekom od važnih događanja traju i po nekoliko tjedana, a savršen trenutak često u sekundi može biti uništen...

VIDEO

Haljina Rose McGowan izazvala je pravo ludilo

Kao pratnja tadašnjeg zaručnika Marilyna Mansona, Rose McGowan je na dodjeli MTV Video Music Awards 1998. bila  u centru pažnje zbog haljine koju je nosila. Njezin nezaboravni modni odabir i dan danas se spominje kada se prisjećamo najgore odjevenih zvijezda na crvenom tepihu. Haljina je s prednje strane čak i imala materijala, no njezin stražnji dio bio je satkan samo od tankih niti. Rose je u jednom intervjuu priznala da joj je cilj i bio izazvati pomutnju, te da je nakon šetnje crvenim tepihom odjenula drugu, udobniju haljinu.

Screenshot

Miley Cyrus pred kamerama je pokazivala bradavice

Kontroverzna pjevačica je u kolovozu ove godine bila domaćica dodjele MTV Video Music Awards. U ulozi voditeljice Miley Cyrus uspjela je nadmašiti samu sebe. Tijekom pojavljivanja na pozornici nije se libila pokazivati bradavice, a sve su to uspjele zabilježiti i kamere.

Reuters/Pixsell

Amber Rose bujnu je figuru okitila lancima

Svaka zvijezda želi da njezin modni odabir za crveni tepih bude zapamćen. Većini to i uspije, ali nekima od njih baš i ne po dobrom modnom rješenju. Amber Ros e (31) je tako na dodjeli MTV Video Music Awards u Los Angelesu prošle godine dospjela na listu najgore odjevenih. Nije mogla odlučiti što će pokazati, pa je pokazala baš sve. Naime, bivša supruga repera Wiza Khalife svoju je bujnu figuru okitila lancima. Inspiraciju je, kako je sama objavila na društvenim mrežama, pronašla upravo u outfitu kolegice Rose McGowan.

REUTERS/PIXSELL

Zacu Efronu na crvenom je tepihu ispao kondom

VIDEO

Popularni američki glumac doživio je malu neugodnost u veljači 2012. godine kad mu je na crvenom tepihu iz džepa ispao kondom. Zac Efron (27) sram je pokušao prikriti sunčanim naočalama i smiješkom, no dovoljno je prisutnih to vidjelo da bi se priča pojavila u medijima. Glumac je tada promovirao animirani film 'The Lorax' za čiji je lik posudio glas.

Vitalii Sediuk Kim je vukao za kosu Bradu Pittu upao u međunožje

Ukrajinski šaljivdžija Vitalii Sediu k (26) imao je nekoliko ispada na crvenim tepisima diljem svijeta. Najpoznatiji je po tome što zvijezde dovodi u neugodne situacije na crvenom tepihu. Među njegovim žrtvama su i Brad Pitt, Will Smith, Madonna, Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio i America Ferrera. U rujnu 2009. jedna od njegovih žrtava bila je i Kim Kardashian. Vitalii je reality zvijezdu snažno povukao za kosu dok se na Pariškom tjednu mode pored horde obožavatelja pokušala domoći svog automobila. Prestrašena Kim nije mogla vjerovati što joj se događa dok je ulazila u automobil.

VIDEO

Na holivudskoj premijeri filma 'Gospodarica zla', prošle godine u lipnju, Vitalii je preskočio ogradu i nasrnuo na Brada Pitta (51). Prvo ga je zagrlio pa udario u glavu. Bradu se to nije ni najmanje svidjelo pa mu je vratio istom mjerom. Vitalii je Brada izbacio iz takta kada mu je, kako je sam glumac ispričao, pokušao gurnuti glavu u međunožje. Brad je priznao da je bio šokiran. Zbog napada na Brada, Sediuk je dobio kaznu od 30 dana zatvora. Kazna je bila tako stroga jer je u trenutku dok je skočio na Brada bio na uvjetnoj kazni zbog uznemiravanja Jennifer Lopez na pozornici.

VIDEO

No to nije sve. Na premijeri filma 'Kako istrenirati zmaja 2' u Cannesu Vitalii se zavukao pod haljinu Americe Ferrere (31) dok je pozirala s kolegama.  Glumica je s kolegama pozirala za fotografiju u dugoj bijeloj haljini, koja je sličila na vjenčanicu, Vitalii je iskoristio priliku, legao na pod i gurnuo glavu pod njenu haljinu. Zaštitari su ga ubrzo odvukli od posramljene glumice.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala