Obavijesti

Show

Komentari 22

'Zvjezdica' Mia: Mislim da mi je pjevanje ipak više od hobija

'Zvjezdica' Mia: Mislim da mi je pjevanje ipak više od hobija
4

PROMIJENILA MIŠLJENJE Kad su izrekli moje ime, bila sam izvan sebe od sreće. Nisam mogla vjerovati što se događa, rekla je pobjednica Mia Negovetić

VIDEO

Pobjednica prve sezone showa 'Zvjezdice' kaže da su finalisti iza scene pričali tko bi mogao pobijediti i bodrili se međusobno. Posljednja emisija bila je svima jako napeta. S Mijom su tada bili mama Kristina (34) i tata Igor (38). Kad se vratila u Rijeku, prijatelji su joj čestitali i zapitkivali je kako je bilo.

Pobjedu su proslavili ručkom s cijelom obitelji, a baka joj je ispekla omiljeni čokoladni kolač. Do pobjede u showu Mia Negovetić (13)  je govorila da će kad odraste biti slastičarka i pjevati iz hobija.

- Mrvicu sam promijenila mišljenje. Sad mislim da bi mi pjevanje moglo biti više od hobija. Ali i dalje želim samo uživati u tome, a ne da mi to bude opterećenje – kaže nam Mia.

Jedva čeka koncert

Nakon pobjede emocije su se malo stišale, a Mia najviše razmišlja o školi. Odlična je učenica sedmog razreda riječke OŠ Brajda. Veseli se i što će kao pobjednica ‘Zvjezdica’ pjevati s Vannom (45) na njezinu koncertu u Lisinskom.

- Vanna ima vrlo poseban glas, jedan od najboljih u Hrvatskoj. Kao članica žirija je vrlo objektivna i daje dobre savjete - rekla je Mia.

U finalnoj emisiji Vanna je plakala zbog Mijine izvedbe 'Listen' i rekla joj da ima razoran talent. Pjevačica vjeruje da je Mia budućnost naše glazbe. Za pobjedu je Mia dobila godinu dana usavršavanja pjevanja u školi Ivane Husar i Martine Tomčić. Vrijednost toga je 7000 kuna. Mia će i u Disneyland, a dobila je i paket igračaka te VIP kino ulaznice za prikazivanje filma 'Star Wars'.

Mia još ne razmišlja hoće li se opet prijaviti u neki novi show, ali odluči li to, ima potporu roditelja koji je prate po svim nastupima. Upravo je mama Kristina lani na YouTube stavila Mijinu izvedbu Beyoncine pjesme “Listen”, koja je pogledana gotovo četiri milijuna puta.

Glazbena obitelj

- U ovoj njezinoj dobi nema potrebe ponovno se prijaviti. Možda za koju godinu, kad malo odraste, ali odluči li Mia drukčije, ima moju potporu - kaže Mijina mama Kristina.

Dodaje da nakon pobjede u “Zvjezdicama” nije pustila suzu, ali je bila silno uzbuđena i sretna zbog kćerina uspjeha. Kristina Negovetić kaže kako je njezina Mia obična djevojčica koja se nakon škole voli igrati sa sestrom Lanom (7) i prijateljima te voziti bicikl s roditeljima po šumama. Najdraže joj je trenirati gimnastiku, čime se već godinama bavi. Mlađa kći Lana je, govori Kristina, mala obožavateljica svoje sestre. I ona želi pjevati pa je i krenula Mijinim stopama.

- Kao i Mia u njezinim godinama, Lana pokazuje da je izvrstan sluhist i već tako mala jako dobro hvata sve tonalitete - kaže.

Mijini roditelji bavili su se glazbom kao hobijem. Mama je pjevala, a otac Igor svirao gitaru. On smatra da njegova svirka nije bila presudna za buđenje pjevačice u Miji.

- Istina je da je slušala mene i suprugu kako sviramo i pjevamo doma te da su joj geni naklonjeni u tom smislu, ali doista ne znam što je probudilo toliku želju za pjevanjem. Odmalena je odlično pogađala tonalitete i pokazala zavidan sluh. Valjda su je ohrabrili prvi pljesak supruge i mene, pa pljesak familije, pa pobjeda na jednom, drugom, trećem, četvrtom itd. natjecanju - kaže nam Igor Negovetić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...