Obavijesti

Show

Komentari 29

Zvjezdice blizu finalu: 'Plačemo svaki put kad netko ispadne'

Zvjezdice blizu finalu: 'Plačemo svaki put kad netko ispadne'
1

Svi smo se zbližili i sprijateljili. Osjećamo se kao da smo obitelj pa si međusobno ni ne možemo biti konkurencija - otkrila nam je talentirana Splićanka Ela Jerković (15)

VIDEO

Starijeg brata glazba baš i ne zanima, ali mlađa sestra je ista Ela. Ponosna je na njezin uspjeh, a sad se i sama želi natjecati u novoj sezoni showa, kaže mama Splićanke Ele Jerković (15).

Učenica prvog razreda opće gimnazije već četiri godine pjeva u udruzi Zlatni mikrofon, a u RTL-ov show 'Zvjezdice' ju je prijavio prijatelj Roko Blažević (15), koji se također natjecao u drugoj sezoni showa. Ela se za prvi nastup pred žirijem počela intenzivno pripremati 20-ak dana prije početka snimanja, a anđeoski glas i samouvjerenost su je doveli do top pet.

Luka Nižetić (32) za nju kaže da je na prvi pogled samozatajna, ali kad počne pjevati, sve “pojede”, Alka Vuica (54) joj je rekla da odmah može početi graditi karijeru, a Enis Bešlagić (41) tvrdi da njezino pjevanje svakoga može baciti u nesvijest. Splićanka je prije “Zvjezdica” pjevala na ljetnim festivalima i u školskim priredbama, a gostovala je i na međunarodnim festivalima u Sloveniji, Kosovu i Makedoniji.

- Svi smo se zbližili i sprijateljili. Osjećamo se kao da smo obitelj pa si međusobno ni ne možemo biti konkurencija. Svaki put kad netko ispadne iz showa, suze, šok i nevjerica su neizbježni - kaže talentirana Ela.

Jedini dječak koji je dogurao u najboljih pet u drugoj sezoni 'Zvjezdica' je Dino Miklaužić (10). Iako je osnovnoškolac iz Huma na Sutli rekao da mu je a capella nastup mogao biti puno bolji i uvjerljiviji, žiriju se njegova izvedba više svidjela od one Darija Vilića (13) iz Zagreba. Dino je, složio se žiri, pjesmom pokazao emotivnost na kojoj bi mu mogli pozavidjeti i stariji kolege, a mališan je to i dokazao kad je prvi zagrlio i tješio Darija, koji je u četvrtak navečer završio natjecanje u 'Zvjezdicama'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine