U subotu, 15. rujna potražite novi broj kulinarskog tjednika Skuhatćute za dodatnih 1,99 kuna uz 24sata.
Skuhatćute: Brze, slasne i prvoklasne palačinke!
U novom broju kulinarskog tjednika Skuhatćute otkrivamo kako pripremiti brze, slasne i prvoklasne palačinke nadjevene mesom, sirom, tikvicama ili krumpirom koje mogu biti idealan međuobrok ili prilog uz gulaše i variva.
Otkrivamo kako ispeći kolače u tavi, koje ako ih izvrnete, u sekundi postaju torte. Pikantnim ražnjićima, Souvlaki, nije mogao odoljeti ni Aristotel. Pripremaju se od janjetine, a poslužuju se u okruglim krušćićima uz dodatak luka, rajčice i drugog povrća te umakom tzatziki. "Plavi" ajvar, džem od šljiva i domaći pesto formula su za slasnu zimu, a recepte kako ih pripremiti potražite u novom broju Skuhatćute.
To je to što me zanima!
Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vamaUbojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja