Obavijesti

Sport

Komentari 51

Prema Belfastu otputovalo 16 Vatrenih: Hoće li biti prijenosa?

Prema Belfastu otputovalo 16 Vatrenih: Hoće li biti prijenosa?
1

Bili su sudionici Europskog prvenstva, a igra im je preslika igre sjevernjaka, uključujući i našeg jučerašnjeg protivnika. Mislim da nas ničim ne mogu iznenaditi, najavio je Čačić utakmicu u utorak

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija dan nakon uspješno apsolvirane utakmice protiv Islanda otputovala je prema Belfastu gdje je u utorak očekuje prijateljska utakmica protiv Sjeverne Irske, prva u povijesti "vatrenih" protiv te otočke reprezentacije.

- Island je uspješno apsolviran i u dobrom raspoloženju putujemo u Belfast. Svaka je utakmica važna, a ova pritom može dati mnogo odgovora o igračima koji su do sada manje sudjelovali u igri reprezentacije - rekao je izbornik Ante Čačić.

Kao što je ranije najavio, Čačić za ovu akciju neće koristiti Luku Modrića, Vedrana Ćorluku, Ivana Rakitića, Matea KovačićaDanijela Subašića i Ivana Perišića. Na popisu je tako 16 imena koji će se pokušati dopasti izborniku za buduće reprezentativne akcije.

Nakon proslavljene pobjede protiv Islanda, Vatreni kreću u Belfast na ogled sa Sj. Irskom. Sretan put! 🇭🇷

Posted by Hrvatski nogometni savez on 13. studenoga 2016

- Neki su kod mene prvi put, a oni koji manje igraju u svojim klubovima imat će priliku dobiti pravi, natjecateljski podražaj. Stoga očekujem pravu utakmicu i ne dvojim da je Hrvatska izazov svima, pa tako i Sjevernoj Irskoj koja je u nizu nepobjedivosti na svom terenu. Učinit ćemo sve da im taj niz prekinemo - dodao je Čačić prije polijetanja u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman.

Sjeverna Irska je u vrlo dobrom raspoloženju nakon visoke pobjede nad Azerbajdžanom Roberta Prosinečkog (4-0) u petak. Tom je pobjedom izbila na drugo mjesto skupine C kvalifikacija za SP 2018. sa sedam bodova, koliko imaju i Azeri, te dva više od Češke. Na vrhu je neprikosnovena Njemačka s četiri pobjede i gol-razlikom 16-0.

- Bili su sudionici Europskog prvenstva, a igra im je preslika igre sjevernjaka, uključujući i našeg jučerašnjeg protivnika. Mislim da nas ničim ne mogu iznenaditi - zaključio je Čačić, prenosi Hrvatski nogometni savez.

Kako to često biva u posljednje vrijeme, opet se podiglo pitanje koja će televizija prenositi prijateljske utakmice "vatrenih". HRT je poslao ponudu za otkup prava na koju još nije dobio odgovor od HNS-a pa te utakmice zasad nema u njegovu rasporedu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića