Obavijesti

Sport

Komentari 2

24sata na dočeku NBA prvaka u Somboru, šokirao sumještane: Nikola, stani! Kao da nisi naš...

24sata na dočeku NBA prvaka u Somboru, šokirao sumještane: Nikola, stani! Kao da nisi naš...
33

Tisuće ljudi došle su pogledati kasačku utrku na hipodrom u Vojvodini nakon što je njihov Nikola Jokić osvojio NBA prsten, ali njemu nije bilo do naslikavanja

VIDEO

"U tom Somboru svega na volju, svega ima to istina pa i žene piju vina u tom Somboru", dio je teksta poznate pjesme u izvođenju legendarnoga Zvonka Bogdana.

Pokretanje videa...

specka reportaža iz sombora, otac nikole jokića 01:28

I istina, tako je u tom malom vojvođanskom gradiću, punom stoljetnih stabala, prelijepih parkova, dobrih ljudi, zaljubljenika u konje i vino. Među njima je ovu nedjelju, povodom utrke konja, bio i košarkaš Nikola Jokić (28), košarkaški reprezentativac Srbije i novopečeni prvak NBA lige.

POGLEDAJTE VIDEO: PROGNOZA REZULTATA

Nikola je završio sezonu u NBA ligi na najljepši mogući način. Osvojio je NBA titulu, prvu u povijesti Denver Nuggetsa, a sebe je upisao na listu "besmrtnih" koji su se dokopali prstena namijenjenoga pobjedniku, ali i titule MVP-a u finalu. 

Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić stigao je na utrku konja

Nije čekao, tek je odradio službenu proslavu sa svojim suigračima i krenuo je kući u Sombor. Poslije finalne utakmice je rekao da jedva čeka da dođe u Srbiju i da nije mogao odabrati pravi trenutak.

Stigao je u Srbiju dan prije 22. kasačke utrke za Pehar grada Sombora u kojoj sudjeluje i njegov konj Brenno Lumar koji je zamjenio Nikolina ljubimca Dream Catchera koji je otišao u zasluženu mirovinu.

U nedjelju su od ranog jutra trajale pripreme za konjičko slavlje, užurbano se šminkala staza kako bi sve bilo onako kako treba za ovu važnu utrku, ali su trajale pripreme i za doček mještanina koji ih je proslavio u svijetu.

Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola  Jokić stigao je na utrku konja

Od 13 sati pri gledatelje su pustili na prostor hipodroma koji se punio dva sata, nešto intezivnije prije 15 sati kada su počele prve kasačke utrke. Više od 80 posto posjetitelja došlo je vidjeti jednog od najboljih košarkaša na svijetu.

Svi su znali da će doći, ali kad, nitko to nije mogao reći. I nakon prve utrke pojavio se poput duha, iznenada, okružen ljudima. Masa je, što novinara, snimatelja, fotoreportera krenula za njim kao i brojni znatiželjnici koji su imali namjeru napraviti selfie s Nikolom. Ali ništa od toga. 

POGLEDAJTE EMISIJU UŽIVO: 

Košarkaš je užurbano otišao do svečane tribine, pozdravio se s nekolicinom, povukao se do zida, malo pogledao utrku i, kako je došao, tako je i otišao u brzini i tajnosti.

Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić stigao je na utrku konja

- Nikola, zbog tebe sam došao, stani malo - viknuo je netko iz mase.

Kako je Jokić to ignorirao, razočarani obožavatelj samo je rekao:

- Kao da nisi naš!

Nikola Jokić nije dao izjavu novinarima, već je otišao svojim konjima ostavivši razočarane fanove i sve one koji su se nadali da će im to biti bonus na ovoj zanimljivoj utrci.

Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić stigao je na utrku konja Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola  Jokić stigao je na utrku konja
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'