Obavijesti

Sport

Komentari 1

A bio je na vaganju: Jacaré se zarazio, UFC event ipak ostaje

A bio je na vaganju: Jacaré se zarazio, UFC event ipak ostaje
1

Jako sam zabrinut, bojim se čak i odlaska u kupnju, ali moram riskirati, govorio je ranije ovaj tjedan Ronaldo Souza, a onda je, nakon službenog vaganja, saznao da je pozitivan na korona virus

VIDEO

Brazilski MMA borac Ronaldo Souza "Jacaré" (40) bio je pozitivan na testu za korona virus uoči planirane borbe na UFC-u 249 u Jacksonvilleu na Floridi u preliminarnom dijelu.

Rezultate je saznao nakon što je odradio službeno vaganje i odmjeravanje s Uriahom Hallom (35), doduše, na distanci i pod maskama i rukavicama - jedini od svih boraca u programu.

Njihova borba, koja je bila na rasporedu u preliminarnom dijelu programa, sad je otkazana, ali UFC planira održati priredbu s ostalim borbama prema planu.

Osim Jacaréa, pozitivna su i dvojica njegovih trenera u kutu. Drugih slučajeva među sudionicima prve postkoronarne priredbe najpoznatije MMA organizacije u svijetu nema.

"Nemaju simptome, napustili su hotel i otišli u samoizolaciju. UFC-ov liječnički tim pratit će njihovo stanje i pomoći im bude li potrebno", priopćili su iz UFC-a.

- Napravili smo 1200 testova ovaj tjedan na 300 ljudi, nije neočekivano što je jedan od njih pozitivan. Sustav funkcionira, Jacaré je pozitivan i sad mu možemo pomoći - rekao je šef UFC-a Dana White.

"Brate, znam je ovo sranje, žao mi je što moraš prolaziti kroz ovo, užasnut sam zbog propuštene prilike. Ali želim samo oporavak tebi i tvojoj obitelji", korektno je na Twitteru poručio Hall koji se trebao boriti s Ronaldom u poluteškoj kategoriji.

Souza, bivši prvak u Strikeforceu koji je ranije u karijeri pobijedio i hrvatskog borca Zelga Galešića, ima nezavidan omjer pobjeda i poraza 26-8.

Zanimljivo, ranije ovaj tjedan u razgovoru za brazilski ESPN otkrio je kako ga je strah korona virusa.

- Bojim se svega, čak i odlaska u kupnju. Ali kad nešto moraš učiniti, nema izlaza. Radije ću nastaviti raditi i riskirati jer neke stvari moramo napraviti. Da, jako smo zabrinuti u ovom poslu. Jako je ozbiljno, puno ljudi umire, komplicirano je i tužno - govorio je Souza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom