Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
41 komentara

Aco Petrović umalo zaplakao: BiH dobila Litvu i ispala s Eura

Jako mi je žao zbog ove napaćene zemlje koja treba sportski uspjeh. BiH je moralni pobjednik Eurobasketa. Teško mi je, rekao je Aco Petrović nakon ispadanja BiH...

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
41 komentara

Bosna i Hercegovina trebala je pobjedu protiv Litve od najmanje 10 koševa razlike kako bi ušla u drugi krug Eurobasketa. Momčad koju vodi hrvatski trener Aco Petrović u nekoliko navrata imala je 19 koševa prednosti, ali na kraju su sve prosuli. BiH je slavila 78-72 i oprostila se od Eura.

- Zaslužili smo malo radosti. Odigrali smo utakmicu za anale... Nikoga ne krivim, hvala svima. Da je Makedonija pobijedila, a ne odustala, danas bismo prošli. Nismo imali pomoć od balkanskih timova - rekao je Aco Petrović u emotivnom obraćanju novinarima, piše novinar agencije Anadolija.

- To je košarka... Zaslužili smo prolaz, ovi momci su ponos čitave države. Žao mi je zbog napaćene zemlje koja treba sportski uspjeh. BiH je moralni pobjednik Eurobasketa. Teško mi je. Znate da kompletna struka i ja volontiramo. Možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj momčadi je golemo - dodao je Aco koji je bio na rubu suza.

Iz skupine B u drugi krug Eurobasketa prošli su Litva, Latvija i Srbija, a ispale su BiH, Makedonija i Crna Gora.

Naši partneri pišu
Message