Obavijesti

Sport

Komentari 1

Aco uoči borbe za 3. mjesto: Možda odmorim neke igrače...

Aco uoči borbe za 3. mjesto: Možda odmorim neke igrače...
1

U zadnjih mjesec i pol dana sve smo pogađali. Ovaj put nismo. Moja je momčad prvi put igrala na ovoj razini. Došli smo dalje nego što je itko očekivao, rekao je Aco

VIDEO

Fenomenalna Cedevitina europska priča, koja je pokazala da u hrvatskoj košarci još ima života, završila je uvjerljivim porazom od Uniksa u polufinalu Eurokupa. Ruska je momčad bila velik favorit, a Zagrepčane je izdalo najjače oružje, vanjski šut.

- Nije to bila ni nervoza ni strah. Šut ponekad jednostavno ne ide – rekao je kapetan Marino Baždarić.

U prvom poluvremenu Damjan Rudež pogodio je jedine dvije Cedevitine trice, a u međuvremenu se natiskalo 15 uzastopnih promašaja. Tako se nije moglo pobijediti najskuplju momčad Eurokupa.

- U zadnjih mjesec i pol dana sve smo pogađali. Ovaj put nismo. Moja je momčad prvi put igrala na ovoj razini. Došli smo dalje nego što je itko očekivao i siguran sam da ćemo u budućnosti igrati još puno velikih utakmica – rekao je Aco Petrović.

Pomalo razočaran je bio i Emil Tedeschi, vlasnik kluba, koji je s predsjednikom Mladenom Veberom bio na tribini s još 500-tinjak navijača, s kojima je skakao i pjevao, pogotovo na početku I u trenucima kad se Cedevita spustila na jednoznamenkasti zaostatak. No kod 70-61 Zagrepčani u četiri uzastopna napada nisu uspjeli zabiti i tu je bio kraj. Cedevita će danas u 18 sati igrati za treće mjesto.

- Imamo zgusnuti raspored u domaćem prvenstvu i zbog toga nisam siguran koliko ću koristiti najbolje igrače – zaključio je Aco.

Popović Draperu: Nemoj misliti da imam nešto protiv tebe

Nakon utakmice Marko Popović prišao je Dontayeu Draperu, pružio mu ruku i popričao s njim.

- Rekao sam mu da ne misli da imam nešto protiv njega zbog onoga što sam pričao o Alanu Andersonu. Ne odlučujem ja tko će u reprezentaciju. Ako ga izbornik pozove, ja ću igrati. Momak je zasluženo MVP Eurokupa i svaka mu čast. Uostalom, uz njega bi i meni bilo puno lakše jer bih imao puno više otvorenih šutova – rekao je Pop, koji je zabio 14 koševa. Lyday je s 27 koševa 'uništio' Cedevitu, kod koje je najviše zabio Rudež (16).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku