Obavijesti

Sport

Komentari 2

Acosty junior s dva pehara, ove godine bolji od ponosnog tate

Acosty junior s dva pehara, ove godine bolji od ponosnog tate
2

Sebastiana bolje idu golovi za Gorovo nego mene za Rijeku. Ludovica, on i ja za deset minuta krećemo za Firenzu, kod njenih za blagdane. Trofeji idu s nama, smije se tata Acosty

VIDEO

Na Rujevici nema klasičnog, svakodnevnog 'defilea' nogometaša svih uzrasta. Bijelo-plave zastave na rasvjetnim stupovima duž prometnice svima objavljuju da prolaze pored doma riječkog nogometa, ali standardne vreve nema.

Prva HNL je na zimskom odmoru. Uprave, posebno sportski direktori i njihove ekipe rade uobičajeno ili pojačano, treneri si mogu dozvoliti koji dan predaha, a igrači guštaju u baš pravim praznicima.

Ganac Maxwell Acosty Rijekin je adut, a na proljeće bi mogao dobiti znatno višu minutažu ako Bijeli dobiju i prihvate neku neodoljivo dobru ponudu za prodaju Hebera. U međuvremenu, ganski napadač svijetu objavljuje koliko je ponosan nasljednikom koji na turnirima za 'morčiće' igra - bolje nego tata za seniore.

'Najbolji napadač i najbolji igrač' pohvalio se tata Maxwell fotografijom Acostyja juniora sa dva pehara u ruci. Pehari su istog 'uzrasta' kao igrač, ali tatin ponos je divovski, ne može biti veći.

- Moj Sebastian igra za opatijsko Gorovo, a vidite trofeje... Bolje ga ove sezone idu golovi nego mene - smije se Maxwell.

- Imali su turnir za 'morčiće', jedino je bitno da su svi uživali, ali morao sam staviti sliku s trofejima na net, tko je roditelj razumjet će, jel' tako? Upravo krećemo za Firenzu kod ženinih, na blagdane. Trofeji idu s nama, naravno. Sretan Božić i nova godina svim čitateljima i vama u redakciji! - rekao je Acosty.

Nakon 'đira' nogometnom Italijom (Castelmare di Stabia, Firenza, Crotone, Modena, Latina), on i supruga Ludovica već su godinu i pol na Kvarneru.

Nedugo po prelasku iz Crotonea u Rijeku Acosty je objasnio u čemu uživa:

- Obitelj mi je sve. Sin i supruga, šetnja opatijskim 'lungo mare' i... Kako se ono kaže... Da, ćevapčići!

Ganac koji je navikao na talijansku hranu, ali se odmah 'navukao' na ćevose. Znači: aklimatiziran, 100%. Došao je u šampionsku Rijeku, prošle sezone bio drugi iza Dinama, a ove lovi barem jedan trofej (Kup) i novi plasman u Europu.

Sjajan čovjek, igrač koji ne zna drukčije nego dati sve od sebe, jedan od ljubimaca Rujevice, strijelac mega-gola Dinamu u Maksimiru i: tata najboljeg igrača i strijelca Gorova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja