Obavijesti

Sport

Komentari 34

Acu ljute otkazi igrača: Ma baš me briga, tko želi, neka igra...

Acu ljute otkazi igrača: Ma baš me briga, tko želi, neka igra...
1

ANTE ŽIŽIĆ OTKAZAO Nakon Marija Hezonje, izbornik Aco Petrović dobio je odbijenicu i od mladog centra Ante Žižića (20). Pitanje je što će biti i s Draganom Benderom...

VIDEO

Hrvatska je na Eurobasketu u rujnu trebala imati jednu od najperspektivnijih momčadi. Već u lipnju sve je palo u vodu, Hezonja je otkazao, Zubac vjerojatno neće moći, Žižić se zahvalio, a pitanje je što će biti s Benderom.

Od mladih superzvijezda tu je jedino Dario Šarić. Šibenčanin nikad nije odbio reprezentaciju, a premda su mu tek 23 godine, on je s Hrvatskom već bio na četiri velika natjecanja.

Hezonja je još u travnju rekao da na njega izbornik Aco Petrović ne treba računati, a sad je svoj nastup otkazao i Ante Žižić. On će za Boston Celticse, koji su ga na prošlogodišnjem draftu uzeli kao 23. izbor, igrati ljetnu ligu.

- Nema što posebno komentirati, ja ću do sredine srpnja objaviti popis s kojim igračima želim ići na Eurobasket. Tko želi igrati, taj će se i odazvati. Tad će se znati i status igrača u klubovima pa ćemo svi biti pametniji - istaknuo je Aco, koji i nije baš sretan Žižićevom odlukom, kao ni Hezonjinom. U neka prijašnja vremena nikome nije padalo na pamet odbiti reprezentaciju, odnosno podrediti je klubovima, no s hrvatskom košarkaškom vrstom posljednjih se 10-ak godina događa upravo to.

- Ne može se uspoređivati moje vrijeme i ovo današnje. Ne mislim se sad osvrtati na svakog igrača ponaosob i komentirati zašto bi trebao igrati ili ne. Ne osjećam se razočarano, svatko zna što mu je najbolje za karijeru - istaknuo je izbornik Petrović.

Šteta, Hezonja i Žižić bili bi u ozbiljnoj rotaciji na Eurobasketu, a nema sumnje da bi i Zubac dobio dobru minutažu. Bender je Aci obećao da će doći, ali tek će se sredinom srpnja znati i njegova situacija.

- Ne mislim se zamarati tko će se odazvati pozivu, a tko ne. Kao što sam rekao, ja ću objaviti popis, a onda je na drugima. Nikome nećemo uperiti ništa u glavu, svatko ima pravo izbora - zaključio je Aco.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku