Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Adebayor vs. Bendtner: Ma ti si jedno obično govno!

Ovim je riječima, po tvrdnjama engleskoga The Suna, napadač iz Toga isprovocirao svoga suigrača, mladoga Danca Nicklasa Bendtnera

AFP
Foto: AFP
0 komentara

Ušao sam u igri samo zato što si ti govno, riječi su kojima je Emmanuel Adebayor provocirao svoga mladoga suigrača Nicklasa Bendtnera na utakmici protiv Tottenhama. Ovu rečenicu Togoanac je izgovorio nakon što je ušao u igru kada je Arsenal već gubio 0-4, ali Bendtner je ignorirao tu primjedbu. Adebayor je nakon nekoliko minuta ponovno dobacio nešto Dancu, prigovorio mu je nakon jedne akcije, na što je 19-godišnji Nicklas odgovorio - srednjim prstom. Na to je Adebayor potpuno izgubio kontrolu i glavom udario suigrača.
- Već dugo se njih dvojica ne slažu najbolje. Ono što se dogodilo tijekom utakmice protiv Tottenhama samo je ekskalacija njihova sukoba - rekao je za The Sun neimenovani izvor.
Engleski FA ovih će dana pokušati doći do svih informacija vezanima uz ovaj slučaj, i to na zahtjev suca utakmice.
- Priznajem, nisam vidio što se dogodilo. Ali sve i da sam vidio, ja nisam u poziciji da išta poduzmem u ovoj situaciji - brani se Howard Webb, koji ni na koji način nije sankcionirao Adebayora i Bendtnera, već je s njima samo razgovarao.
- Žao mi je zbog moga neslaganja sa suigračem Nicklasom. Obojica smo morali reagirati puno mirnije - stoji u priopćenju javnosti kojime se preko kluba obratio Emmanuel Adebayor. Na taj je način Arsenal vjerojatno želio skrenuti pozornost sa sebe na dvojicu igrača, ali ipak je za očekivati i kazne iz kluba. 

BEZ KAZNE IZ SAVEZA
Nakon što su odgledali snimku spornoga događaja, članovi disciplinske komisije odlučili su da neće kazniti Adebayora. Jedino će se poslužiti 'odgojnim mjerama'. Obojici igrača poslat će pismo u kojemu će Adebayor i Bendtnera podsjetiti na "njihove profesionalne dužnosti i standarde ponašanja.

Naši partneri pišu
Message