Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ademi: Kova je meni broj jedan, ali Chelsea je danas bio ispod razine; Šutalo: Nije bilo lako...

Ademi: Kova je meni broj jedan, ali Chelsea je danas bio ispod razine; Šutalo: Nije bilo lako...
5

Napravili smo stvarno dobre stvari danas, odigrali kvalitetnu utakmicu, pobijedili moćnog protivnika i, kad je trebalo braniti, odlično se branili. Svaka čast igračima, treneru i svima, rekao je Ademi

VIDEO

Dinamo je pobjedom protiv moćnog Chelseaja započeo nastup u skupini E Lige prvaka, a utakmicu su nakon slavlja prokomentirali Šutalo i Ademi. 

Pokretanje videa...

Kinez 00:41

- Očekivana utakmica, svjesni smo da je to jedna od najboljih europskih momčadi i pokazali smo da se možemo nositi s njima, izvukli ovo na najbolji mogući način. Nije bilo lako, morali smo se braniti, ali nekad moraš stati u niski blok - rekao je Dinamov stoper Josip Šutalo pa dodao: 

- Kako je bilo? To su izvrsni igrači, najmanja greška može nas koštati. Svi smo dali maksimum i u defenzivnom dijelu odradili jako dobar posao.

Atmosfera? 

- Navijači su uvijek 12. igrač, to su danas pokazali, a to pokazuju i u svakoj utakmici. Velike zasluge idu njima - kazao je nakon čega je prokomentirao povratak na travnjak nakon ozljede: 

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka

- Bilo je teško u prvom poluvremenu dok me nije probilo, ali poslije je bilo lakše. Tek mi je druga utakmica, ali uspio sam izvući ovo.

Kapetan Dinama Arijan Ademi zadovoljan je susretom na Maksimiru te se nada da će u nadolazećima biti još bolji. 

- Napravili smo stvarno dobre stvari danas, odigrali kvalitetnu utakmicu, pobijedili moćnog protivnika i, kad je trebalo braniti, odlično se branili. Svaka čast igračima, treneru i svima. Zaslužena pobjeda - kazao je Ademi pa dodao:

- Šef nam je rekao tako i svjesno smo im prepustili loptu, igrali smo visoki presing. Dobro smo odradili zadatke, ima prostora da budemo još i bolji i nadam se da ćemo biti u idućim utakmicama.

- Pokazali smo da možemo igrati protiv jakog protivnika, bili smo kvalitetni i po meni je ovo zaslužena pobjeda. Svaka utakmica je posebna, ali ovo je možda jedna od najvećih. Sada razmišljamo samo o suboti - zaključio je. 

 

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka

Dinamo nakon deset utakmica u nizu nije primio gol. 

- Napokon, baš onda kad je trebalo. I Livi je skinuo ono. Svaka čast! - rekao je nakon čega je odgovorio na pitanje tko mu je najbolji u Chelseaju: 

- Gledajte, u nogometu je uvijek onoliko koliko ti da protivnik, a oni su danas bili ispod razine. A meni je Kovačić bio broj jedan.

'Modre' nakon Chelseaja u drugom kolu grupne faze Lige prvaka čeka gostovanje u Milanu. 

- Znamo koliko će biti teško, trebamo se i dalje boriti. Prvo želimo uzeti tri boda u Gorici pa ćemo onda razmišljati o njemu - zaključio je. 

Champions League - Group E - Dinamo Zagreb v Chelsea

Na Maksimiru je briljirao i Robert Ljubičić, igrač koji je ove sezone osnažio konukrenciju Dinamovog veznog reda. 

- Nikad nisam tako nešto doživio. Atmosferu i utakmicu. Dobili smo Chelsea, momčad koja je jedna od najboljih na svijetu. Ovo je skroz drugačije od onoga na što smo navikli, ali izdržali smo do kraja. Drugo poluvrijeme je bilo baš dugo, još onih osam minuta nadoknade - rekao je Ljubičić. 

- Nikad nisam igrao s ovako dobrom momčadi. Uživam što sam u ovom društvu. Možda sam igrao neku bolju utakmicu, ali po ekipama je ovo zasigurno najbolja. 

- Možda smo malo defenzivnije igrali u drugom dijelu te smo trebali zabiti gol, čuvali smo snagu. Pogledao sam igrače i vidio sam po svima da imaju još snage i znao sam da ćemo dobiti - kazao je. 

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka

Gol za pobjedu Dinama u 13. minuti susreta maestralno je zabio Mislav Oršić, a nakon susreta je rekao: 

- Osjećam se fantastično. Pobijedili smo prvu utakmicu u skupini. Svi smo sretni, ali isto tako znamo da smo priej dvije godine ispali. U dvije minute se protiv Šahtara sve promijenilo. Treba izdržati dalje - rekao je Oršić pa dodao:

- Bilo je puno velikih utakmica, za par dana imamo susrete u prvenstvu. Sretni smo, ali slavili smo kratko, ali odlučili smo stati na loptu. Svi imamo milijun poruka na mobitelu, ali za četiri dana je nova tekma i moramo biti spremni. Što ako izgubimo u Gorici?  - pitao se. 

Oršić je briljirao protiv Tottenhama u Europskoj ligi prošle sezone, a sada i protiv Chelseaja. Očito da mu leže engleski klubovi...

- Svi su najavljivali kroz tjedan i evo ostvarilo se - rekao je. 

Koliko je Dinamo napredavao?

- Nitko od nas osim Ademija nije bio iskusan u Europi. Godinu nakon ušli smo u Ligu prvaka i s godinama smo svi rasli te sada ide lakše - zaključio je Oršić. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica