Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ademi: Zakuhalo se na kraju, ali smo se svi skupa zagrlili...

Ademi: Zakuhalo se na kraju, ali smo se svi skupa zagrlili...
1

Ulaskom Arijana Ademija Dinamo je živnuo i u drugom poluvremenu bio bolja momčad. Zagrepčani žale zbog penala i, kako kažu, glupo primljenog gola u posljednjim trenucima utakmice

VIDEO

Velika šteta za taj penal na samom kraju. Mislim da smo bili puno bolji u drugom poluvrijemu, zaigrali smo agresivnije, no nije to zbog mog ulaska, tako se samo poklopilo. No, ne smijemo više primati ovako glupe golove, ne smijemo ovo više ponoviti, rekao je nakon utakmice Arijan Ademi.

Povratnik u Dinamo igrao je odlično i bio je najbolji igrač "modrih". Uostalom, asistirao je za drugi gol. Na kraju se čak i zaiskrilo, u općem metežu sudjelovalo je svih dvadeset igrača.

- Ma ništa strašno, to je derbi, na kraju smo se svi zagrlili i dali si ruke, sve je to u žaru borbe - rekao je Ademi.

Jedan od Dinamovih junaka bio je i Filip Benković. Mladi stoper nikad u karijeri nije u prvenstvu zabio u najvećem hrvatskom derbiju. Ovaj na Poljudu bio mu je prvi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Derbi je bio uzbudljiv, utakmica se rješavala u posljednjih par minuta. Ulaskom Ademija smo promijenili formaciju, nešto slično kao Hajduk u prvom dijelu i to je izgledalo puno bolje. Nakon gola Henriqueza očekivali smo da će to biti dovoljno za pobjedu, no,nije. Eto, to je nogomet - rekao je Benković.

Dinamov branič misli da je njegova momčad svoj prvi gol trebala zabiti i puno ranije od 89. minute.

- Trener nam je u svlačionici nakon prvih 45 minuta rekao da možemo okrenuti rezultat, da vjeruje u nas. Istaknuo je da igramo najveći derbi i da se za ovo živi. I da, nismo iskoristili neke prilike ranije u utakmici. U jednu ruku možemo žaliti što nismo izdržali i osvojili sva tri boda, ali i biti sretni jer smo u završnici uzeli bod - kaže Benković.

Za pobjedom na Poljudu žali i lijevi bek "modrih" Borna Sosa.

- Derbi je ispunio sva očekivanja. Šteta što se nakon postignutog gola za vodstvo nismo povukli i smirili igru. Mogli smo i pobijediti - kaže Sosa, koji je svjestan da je Dinamo nakon prvog poluvremena mogao gubiti i s više od 1-0.

- Zaista smo loše odigrali u prvih 45 minuta, nabijali smo loptu prema naprijed i nismo imali igru. Nakon poluvremena smo promijenili formaciju, igrali smo u rombu te nam se otvorio prostor na bokovima. Hajduk? Pokleknuli su na naš pritisak, nisu znali odgovoriti na našu agresivnu igru u drugom dijelu - istaknuo je Sosa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...