Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ademi zabio na 29. rođendan, Theophile je kupovao dresove...

Ademi  zabio na 29. rođendan, Theophile je kupovao dresove...
5

Inter je poveo golom Mamuta petom, a onda je Dinamo zabio četiri komada. Arijan Ademi, Mislav Oršić, Amer Gojak i Damian Kadzior zabili su za "modre" koji su odigrali odličnu utakmicu

VIDEO

Nekoliko klupskih dužnosnika, nekoliko novinara, nekoliko fotoreportera i redara, a na travnjaku nogometaši Dinama i Intera. Vrijeme kao stvoreno za nogomet u Maksimiru. Sve je bilo po korona propisima i na to se sad treba naviknuti.

 Prije utakmice u klupski je fan shop navratio Kevin Theophile-Catherine. Francuz je prije nekoliko dana izbačen iz prve momčadi, trenira s drugom i broji posljednje dane u Zagrebu. Došao je do fan shopa da valjda kupi još koji dres Dinama prije puta u Francusku. Dinamo je utakmicu protiv Intera počeo u sastavu: Livaković, Moharrami, Dilaver, Gvardiol, Leovac, Moro, Kadzior, Gojak, Ademi, Oršić, Petković.

Igor Jovićević izveo je najjači mogući sastav u ovom trenutku. To će vjerojatno biti i prvih 11 za Varaždin iduće subote. Petar Stojanović ima kartone, desno će zbog toga u Varaždinu biti Iranac.

Gosti su poveli u 10. minuti, zabio je Mamut,nakon lijepe akcije po desnoj strani. Zabio je Ivan Mamut petom. Izgledao je Inter dobro u prvih 15-ak minuta, ali onda je Dinamo "dodao gas". Amer Gojak izjednačio je u 17. minuti, a Dinamo je do poluvremena sve preokrenuo.

U 36. minuti je glavom nakon ubačaja Kadziora iz kornera za 2-1 zabio Arijan Ademi. Kapetan si je tako golom čestitao 29. rođendan. 

Treneri Igor Jovićević i Tomo Ivković ugodno su razgovarali 20-ak minuta prije početka, a cijelu su utakmicu stajali i sugerirali igračima što i kako raditi.

Dinamo je poveo 3-1 u 49. minuti. Zabio je Damian Kadzior, a sudac Fran Jović prije toga nije vidio igranje rukom Mislava Oršića. Zaprešićani su kratko prosvjedovali, ali VAR-a na prijateljskim utakmicama nema. 

U 64. minuti je za 4-1 zabio Mislav Oršić. Zabio je nakon velike greške golmana Intera Matkovića. Imao je Dinamo još nekoliko prilika do kraja utakmice, ali ostalo je 4-1. 

Igor Jovićević je u 70. minuti krenuo s izmjenama prvi je ušao Sandro Kulenović umjesto Brune Petkovića. Do kraja su u igru ušli Stojanović, Đira, Moubandje, Majer, Ivanušec, Marin, Franjić, Šutalo, Ćuže..

Petković i Stojanović izašli su zbog ozljeda. Završili su s ledom na klupi. Stojanovića je u samoj završnici zamijenio Gavranović. Stojanović i Petković dobili su udarce po nozi.

Nakon utakmice Dinama i Intera, u Maksimiru su igrali Dinamo - Dinamo II. Igor Jovićević i njegov nasljednik Goce Sedloski na klupi druge momčadi. Ta se utakmica igrala dva puta po 30 minuta. Dinamo je nakon pola sata vodio protiv Dinama II 3-0. Zabili su Ivanušec, Kulenović i Ćuže. 

Daniel Tueto je u nastavku zabio za 3-1, a Kim za 3-2. Antonio Marin je zabio za 4-2 na asistenciju Lovre Majera. Nakon toga je Majer zabio za 5-2. Bio je to konačan rezultat. Dinamo - Dinamo II 5-2. 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići