Obavijesti

Sport

Komentari 36

Adios, Migliore: El Loco odlazi, 'modri' kreću po Darija Krešića

Adios, Migliore: El Loco odlazi, 'modri' kreću po Darija Krešića
1

Znam što se dogodilo s Miglioreom, ali željeli smo da naša momčad ima mir uoči utakmice protiv Fole Esch, pa nismo još reagirali, rekao nam je Zdravko Mamić...

VIDEO

Pablo Migliore u ponedjeljak je na trening došao sa sinom. Kruno Jurčić poslao ga je da odvede sina kući, nekoliko stotina metara od stadiona. Dinamov golman nije se vratio...

- Na gol će Oliver Zelenika, a poslije ćemo vidjeti što će još biti s Miglioreom. Odlučit ću nakon razgovora s Jurčićem - rekao je Zdravko Mamić i dodao:

- Znam što se dogodilo, ali željeli smo da momčad ima mir uoči utakmice protiv Fole, pa nismo još reagirali.

Argentinac je vrlo brzo u Dinamu dočarao zašto ga zovu El Loco (luđak). Odmah je tražio razgovor s Mamićem i raskid ugovora jer mu se više ne ostaje u Dinamu. Nije se baš “prilagodio” i rado bi otišao iz Zagreba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nedostaje mi Argentina, San Lorenzo, suigrači, trener, svi. U Zagrebu mi je lijepo, igramo Ligu prvaka, ali San Lorenzo je moj klub. Ako me trebaju, vratio bih se pješice i igrao besplatno. Vezan sam uz navijače, uvijek su bili uz mene - nedavno je izjavio Migliore.

Jučer se pojavio u Maksimiru i pozdravio sa suigračima. Ne zna se je li zauvijek. Priča sa sinom je igrokaz, naljutio se što ga je Jurčić poslao da vrati sina kući.

- Šef svlačionice odlučuje o tome i to se treba poštivati. Kad sam bio u Olympiacosu, Rivaldo je na svaki trening vodio sina. No tamo je to bilo dopušteno - rekao je Tomo Butina.

Argentinac gotovo sigurno odlazi, Dinamo je sad ostao na mladim golmanima, Zeleniki (20), Jajalu (20) i Mikuliću (19). “Modri” su odmah krenuli u potragu za novim golmanom, a prvi je izbor Dario Krešić koji brani za moskovski Lokomotiv.

- Mogu mene vratiti, haha... Ne mogu dati ocjenu Miglioreu kad je branio u samo jednoj ‘ozbiljnoj’ utakmici, protiv Hajduka u Superkupu. Tad je bio igrač utakmice, no to je premalo za ocjenu. Sigurno je da Dinamu treba iskusan golman - smatra Butina.

Kraj lipnja za Mamića je bio kao iz bajke. Doveo je pojačanja, svi su igrali dobro, Sammir je imao ponudu, a Tottenham je želio dati više od 20 milijuna eura za Jedvaja i Halilovića. U samo nekoliko dana srpnja sve se promijenilo. Sammir se ozlijedio i kupaca više nema. Sljedeće godine istječe mu ugovor, no on razmišlja hoće li potpisati novi. Halilovićevi su odbili ponudu Tottenhama, a sad se “dogodio” i Migliore. U najvažnijem trenutku sezone ostali su bez prvoga golmana.

Nije Mamić bio zadovoljan ni igrom protiv Zadra prošloga petka. U svečanoj je maksimirskoj loži “grmio” nezadovoljan igrom, a i sastavom. Na meti je bio trener Kruno Jurčić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu