Obavijesti

Sport

Komentari 3

Adrian donio pobjedu Atleticu, Valenciji golijada na Mestalli...

Adrian donio pobjedu Atleticu, Valenciji golijada na Mestalli...
1

U petak su odigrana dva susreta 17. kola Primere. Atletico je na Vicente Calderonu pobijedio Celtu 1-0, dok je na Mestalli Valencija nadigrala u golijadi Getafe 4-2

VIDEO

Nogometaši Atletico Madrida u susretu 17. kola Primere pobijedili su Celtu iz Viga na Vicente Calderonu 1-0, te se približili vodećoj Barceloni na prvenstvenoj ljestvice Primere.

Dugo je Atletico pokušavao pronaći put do Celtina gola, no inače propusna obrana momčadi iz Viga, kada su gostujuće utakmice u pitanju, vješto se branila od svih naleta Radamela Falcaa i kompanije sve do same završnice.

Pobjednički pogodak na susretu postigao je Adrian u 77. minuti susreta i to svega pet minuta nakon što je na travnjaku zamijenio Diega Costu.

Stvari su se mogle zakomplicirati na samom kraju utakmice kada je u 86. minuti Miranda zaradio drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni, a svega minutu nakon toga Iago Apas pucao tik pored Atleticova gola.

Do kraja susreta je još turski reprezentativac Arda Turan uzdrmao vratnicu gostujućeg gola, no do promjene rezultata ipak nije došlo.

Atletico je minimalnom pobjedom smanjio, barem privremeno, zaostatak za Barcelonom na šest bodova, te povećao prednost ispred gradskog rivala Reala na sedam.

U ranije odigranom susretu Valencia je na Mestalli s 4-2 nadigrala Getafe. Roberto Soldado doveo je domaćina u vodstvo nakon svega 39 sekundi prvog poluvremena, što je najbrže primljen pogodak Getafea u Primeri. Svega šest minuta kasnije Jonas je povisio na 2-0, da bi u 13. Alvaro Vazquez smanjio na 2-1.

Do poluvremena je, točnije u 30. minuti, Ricardo Costa ponovno vratio prednost domaćinu na dva pogotka.

Alexis za goste ponovno smanjuje u 59. minuti nastavka, ali Getafe do boda ipak nije mogao. Štoviše, Valencia u četvrtoj minuti postiže svoj četvrti pogodak i to preko Nelsona Valdeza koji je u igru ušao svega tri minute ranije.

Primera, 17. kolo:

Valencia – Getafe 4-2 (Soldado 1, Jonas 7, Costa 30, Valdez 90+4 / Vazquez 13, Alexis 59)

Atletico Madrid – Celta 1-0 (Adrian 77)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'