Obavijesti

Sport

Komentari 0

Agassi: Perika, ljubomora i slika savršene Steffi Graf

Agassi: Perika, ljubomora i slika savršene Steffi Graf
1

U razgovoru za People Andre Agassi nastavio je promociju biografije pod nazivom Open. Otkrio je par novih detalja koji će ugledati svjetlo dana

VIDEO

Uzimao sam kristalni metamfetamin otprilike godinu dana, rekao je 39-godišnji proslavljeni američki tenisač, vlasnik osam naslova s Grand Slam turnira, no to nije bio najinteresantniji dio njegove ispovijesti, koja će sada nepobitno njegovoj knjizi donijeti milijune novih čitatelja. Na pitanje zašto je uopće izašao s priznanjem 12 godina nakon incidenta, objelodanivši da je lagao čelnicima ATP-a uvjerivši ih da se droga u njegovu organizmu pojavila slučajno, Agassi je kazao:
- Ukoliko već idete ispričati vlastitu priču, dugujete sebi ispričati je pošteno. Pogotovo ako je njezin naslov Otvoreno (Open).
Istom je prilikom Agassi ispričao kako je na Roland Garrosu 1990. godine, na kojem je u finalu kao 20-godišnjak izgubio od Ekvadorca Andresa Gomeza u svom prvome Grand Slam finalu, igrao s perikom, te da je umalo zakasnio na jedan meč dok mu je brat po Parizu tražio pričvrščivače za vlasulju. Također je ispričao kako nije mogao iskontrolirati ljubomoru spram prve supruge Brooke Shields jednom prilikom, te – ono najbizarnije – kako ga je Brooke za postizanje bolje forme motivirala fotografijom – Steffi Graf, njegove današnje supruge.
- Brooke je nalijepila sliku Steffi na naš frižider i rekla mi: “To je slika savršene žene sa savršenim nogama”. O nogama poput Steffinih Brooke je sama maštala. Ta me je slika treba poticati na postizanje bolje forme. Događalo se to prije no što smo se Brooke i ja vjenčali.
Amerikanac sirijskog podrijetla izjurio je s jednog seta snimanja sitcoma Prijatelji, u kojem je Brooke, kao specijalna gošća, prema scenariju morala lizati ruku glumcu Mattu LeBlancu. Kad je to vidio, Agassi nije izdržao.
- Liži koliko god hoćeš. Ja odoh – rekao je tada supruzi razjareni Agassi. Otkrio je da se tijekom rada na biografiji konzultirao s Brooke, koja mu je pomogla u njenom stvaranju.
- Puno se naših sjećanja podudara u činjenicama, ali ne i u tumačenjima činjenica. Nastojao sam biti kritičniji prema sebi od bilo koga drugog za koga znam da je objavio autobiografiju.
Agassi je istom prilikom priznao je da proćelav bio već kao 20-godišnjak, te da je 1990. godine na Roland Garrosu igrao s vlasuljom. Prije jednog meča, nije precizirao kojeg i radi li se o finalnom, čekao je da njegov brat u Parizu pronađe pričvrščivače koji su mu otpali da bi ponovno mogao izići na teren sa, za ondašnje standarde, raskošnom plavom kosom.
- Jesam li mogao zaigrati bez perike? Naravno da jesam. No, nakon mjeseci stilističkih kritika, ismijavanja i ruganja koja sam trpio zbog imidža (osim posebne frizure, Agassi je bio poznat po nošenju jeans-hlačica tijekom mečeva i čarapama u različitim bojama, op. a.), nisam si to mogao dopustiti. Što bi ljudi rekli da sam izašao bez perike? Izgubio ili pobijedio, sigurno ne bi govorili o mojoj igri. Govorili bi samo o mojoj kosi. Mogao sam zatvoriti oči i praktički ih čuti. To ne bih mogao podnijeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom