Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Agassi zbog ljubavi napustio tenis, Schild 'pala' na kolegu...

Sport im je bio jedina i najveća ljubav sve dok se nisu upoznali. Danas su jedno drugome cijeli svijet, a sport im je ostao u drugom planu ili je tu samo kao hobi...

24sata
Foto: 24sata
1 komentara

Zbog Steffi i njihove kćeri Andre Agassi napustio tenis

Najpoznatiji teniski par, Steffi Graf i Andre Agassi, svoju ljubav i vezu vrlo su dobro unovčili. Nakon što su prohodali, mnogi su ih plaćali stotine tisuća dolara samo da se pojave i opale nekoliko loptica na njihovu turniru. Nakon rođenja djeteta tenis im je postao sporedan.

Romansa počela na dugim i iscrpljujućim pripremama

Austrijski par Marlies Schild i Benjamin Raich zaljubili su se na pripremama austrijske skijaške reprezentacije. Tvrde da obožavaju skijanje, ali puno im je draže kad naporna sezona napokon završi i kad se u potpunosti mogu posvetiti jedno drugom.

Marija i Dražen ne mogu bez sporta i jedno bez drugog

Trener Cibone Dražen Anzulović upoznao je suprug Mariju dok je igrao u Ciboni, a ona je bila dobojkašica zagrebačke Mladosti. Godinama su u sretnom braku, a sport im je bio i ostao velika ljubav. Zula spašava Cibonu, Marija odnedavno opet trenira.

Barbara Ružić: Ne nedostaje mi odbojka, ali muž uvijek

Barbara Ružić, svojedobno najbolja svjetska odbojkašica, već je deset godina u braku s košarkašem Tomislavom Ružićem. Imaju dvoje djece, a Barbari je od njihova upoznavanja odbojka postala nebitna. Ali zato je željna supruga i bez njega ne može.

Naši partneri pišu
Message