Obavijesti

Sport

Komentari 170

Svetina: Zatvorit ćemo Jug ne dostavi li Hajduk listu navijača

Svetina: Zatvorit ćemo Jug ne dostavi li Hajduk listu navijača
2

I na San Siru morate predočiti osobne podatke pa se nitko ne žali. Gosti mogu i na Sjever, Zapad ili Istok, ali ne smiju navijati za Hajduk, rekao je Tomislav Svetina...

VIDEO

Dinamo je obavijestio Hajduk da mu do petka dostavi popis navijača za nedjeljnu utakmicu na Maksimiru. "Vaučerizacija" je jedan od oblika prevencije nasilja i nereda na nogometnim terenima, a donio ju je Nacionalni odbor za borbu protiv nasilja. 

Na svakom vaučeru mora stajati ime i prezime navijača, adresa, broj osobne iskaznice ili putovnice i vlastoručni potpis.

- Pozivam ljude iz Hajduka da animiraju navijače. Rok za vaučere je petak, a ulaznice će biti personalizirane. Svi su dobrodošli na tribini Jug, a Hajduk mora poštovati propise i dostaviti nam popis navijača. Ako splitski klub ne prijavi dolazak svojih navijača, zatvorit ćemo južnu tribinu - rekao je direktor Dinama, Tomislav Svetina.

Veliki derbi na rasporedu je u nedjelju u 15 sati. 

- Radi se o utakmici visokog rizika. Dinamo i Hajduk moraju poštovati proceduru za takve utakmice. Moramo provoditi propise - dodaje Svetina

Torcida je najavila kako neće tražiti vaučere. Pozvali su sve članove i navijače Hajduka da dođu na Maksimir bez obilježja i kupe ulaznice za utakmicu na što imaju pravo kao slobodni građani. U nedjelju će, kako se čini, policija imati pune ruke posla. Navijači Hajduka moći će na Istok, Zapad ili Sjever, ali neće smjeti navijati za svoj klub. Ako počnu navijati, bit će premješteni s tribine ili izbačeni jer krše propise. 

- I na San Siru morate predočiti osobne podatke, vjerujem da se nitko ne žali. Gostujući navijači mogu doći i na Sjever, Istok ili Zapad, ali ne smiju navijati za Hajduk. Pozivam i sve Dinamove navijače da podrže klub protiv Hajduka jer bi to uz našu pobjedu bio sjajan božićni poklon - kazao je Svetina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti