Obavijesti

Sport

Komentari 30

Ako je Messi vanzemaljac, on je robot: Stara damo, čuvaj se!

Ako je Messi vanzemaljac, on je robot: Stara damo, čuvaj se!
1

Smirilo nas je osvajanje La Lige, spremni smo za Cardiff. Nije dobro biti previše skroman, pokazat ćemo da smo bolji od Juventusa, rekao je Cristiano Ronaldo uoči finala 3. lipnja

VIDEO

Cristiano Ronaldo 10, Leo Messi 11. Portugalac je uoči Bayerna bio na mizerna dva gola. I eksplodirao je! Bayernu i Atleticu zabio je osam komada u 12 udarac u okvir. I noge bi mu mogle eksplodirati prema fotki koju je objavio. 

Ponekad nam dođe da se zapitamo, jesu li Messi i Ronaldo uopće ljudi? Ako za Messija kažu da je vanzemaljac, za Ronalda bismo lako mogli reći da je robot.

- Osjećam se da sam fizički na vrhuncu. Igrao sam nešto manje nego proteklih sezona i zato nemam problema s ozljedama - rekao je Ronaldo.

Zabio je najviše golova u Ligi prvaka i europskim kupovima (103), ima najviše asistencija (30), hat-trickova (7), golova koje je zabio u gostima (49), golova u nokaut fazi (52) i najviše je sezona bio najbolji strijelac (pet puta).

To su sve njegovi rekordi u Ligi prvaka. S Realom će pokušati napraviti nešto što nitko nije uspio, obraniti naslov u tom natjecanju.

- Smirilo nas je osvajanje La Lige, spremni smo za Cardiff. Nije dobro biti previše skroman, pokazat ćemo da smo bolji od Juventusa - rekao je Cristianp.

Real i Juve igraju finale 3. lipnja u 20.45.

 

Final touches 👌

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Fresh👌

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

🏆

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom