Obavijesti

Sport

Komentari 65

'Ako korona prekine prvenstvo, Liverpool će ostati bez titule'

'Ako korona prekine prvenstvo, Liverpool će ostati bez titule'
1

Kako piše Telegraph, ako uopće dođe do prekida prvenstva, to znači da će se automatski izbrisati svi dosadašnji rezultati iz tekuće sezone. U takvom scenariju, Liverpool će ostati bez titule...

VIDEO

Godina je 1990. Zapadna Njemačka osvojila je SP u Italiji, rođeni su brojni sportaši poput Sandre Perković, Tonija Kroosa, Miralema Pjanića, a posljednji naslov u engleskom prvenstvu te godine osvojio je i Liverpool.

Pokretanje videa...

video vijesti 27 02 20 01:16

Bila im je to 18. titula u domaćem prvenstvu, a onda je zavladalo razdoblje suhoće koje se produžilo na 30 godina čekanja.

Godina je 2020., Liverpool je na koračić od osvajanja Premier lige, ali opet se upetljalo nešto što bi im moglo izbiti titulu iz džepa, a to je korona virus! Liverpool ima čak 22 boda prednosti nad Manchester Cityjem 11 kola prije kraja, ali vlada Velike Britanije ozbiljno razmišlja o prekidu prvenstva.

U Velikoj Britaniji je do sad 19 osoba zaraženo korona virusom, a ako se broj zaraženih poveća, postoji mogućnost i o prekidu prvenstva. A o tome odlučuje Vlada Velike Britanije koja bi mogla sva natjecanja prekinuti na dva mjeseca.

Nema garancije da će Liverpool biti prvak ako se sezona okonča ranije zbog korona virusa.

Kako piše Telegraph, ako uopće dođe do prekida prvenstva, to znači da će se automatski izbrisati svi dosadašnji rezultati iz tekuće sezone. A u tome slučaju, Liverpool bi ostao bez naslova na koji čeka od 1990. godine. 

Još veća ironija je to što su im potrebne još samo četiri pobjede za potvrdu titule, ali ako se korona virus proširi Velikom Britanijom i ako dođe do prekida prvenstva, Redsi će ostati bez titule.

Prošle godine im je naslov izmaknuo u posljednjem kolu, u mrtvoj trci zgrabio ga je Manchester City. Ove sezone Liverpool igra nevjerojatan nogomet, imaju 24 pobjede i remi nakon 25 kola, a to je učinak koji ne pamtimo. 

Navijači su napokon dočekali tu godinu, već se razmišljalo O mjestu proslave, ali viša sila mogla bi im uništiti snove. Naravno, u ovome trenutku taj scenarij je vrlo daleko, ali ako broj zaraženih osoba u Engleskoj poraste, taj scenarij bit će neminovan. 

Ali ne bi li bilo logično da se prvenstvo nastavi tamo gdje je stalo? Logično je pitanje koje se pita svaki navijač, ali knjige engleskog nogometnog saveza kriju ipak neka druga pravila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija