Obavijesti

Sport

Komentari 47

"Želimo li stići Dinamo, svih 12 utakmica moramo pobijediti"

"Želimo li stići Dinamo, svih 12 utakmica moramo pobijediti"
1

Teška je misija dobiti Dinamo, budimo realni, ne ovisimo samo o sebi. Ako dobijemo prve tri, idemo u Zagreb po pobjedu, a onda će se zakuhati, kaže Vučević

VIDEO

Trener Hajduka Goran Vučević kazao je kako je njegova momčad spremna za nastavak prvenstva.

- Imali smo mobilizaciju protekli tjedan, dobro smo i naporno trenirali, gotovo cijeli dan smo boravili na stadionu, i dobro se pripremili za prvu utakmicu.

Uoči nastavka sezone najviše problema bilo je s iskusnim igračima, Vejićem, Andrićem, Brkljačom, koji su bili ozlijeđeni.

- Na sreću, sada su svi zdravi, normalno treniraju. Bez njih smo puno lošiji, jer je naša momčad jako mlada. Drago mi je da imamo na svakoj poziciji po dva kvalitetna igrača, jer će to zaoštriti konkurenciju. Jedini problem ostaje desni bok. Bulku je za sada dobro rješenje, a utakmice će pokazati jesam li u pravu ili ne. U reprezentaciji igra tu poziciju, miran je i inteligentan, mogao bi odgovoriti na ono što od njega tražim.

Premda je u Zaprešiću Hajduk slavio 5:0, Vučević respektira Inter.

- Završili su jesen u dobroj formi, pet utakmica bez poraza, nisu slučajno tu gdje jesu na ljestvici. Inter je uvijek neugodan u Splitu, imaju odlučnog trenera, starog lisca Iliju Lončarevića i neće nam biti lako. Ali isto tako mislim da samo mi isključivi favoriti. Moramo u svakoj sljedećoj utakmici biti bolji i bolji, dobiti stabilnost i standardnost, da ne bude puno oscilacija u igri. Inzistiraću na disciplini, da to bude poletna i rastrčana momčad, da pokaže želju. No samo sa željom se ne može pobijediti nikoga, morat ćemo biti i pametni i pokazati kvalitetu koju imamo.

Osvrnuo se Vučević i na nešto lošiju formu u pripremama.

- U Turskoj je sve jako dobro funkcioniralo, no tamo smo imali mir, ovdje je puno veći pritisak. Naša publika nema strpljenja i to očito na igrače dosta utječe. Rekao sam im, tko se ne zna nositi s tim ne može ni igrati u Hajduku. Tu će glavnu ulogu morati preuzeti stariji, te Anas i Tomasov...

Vučević je svjestan kako navijači očekuju utrku s Dinamom do zadnjeg kola.

- Prednost Dinama je velika, čak i ogromna, mi bi trebali pobijediti u svih dvanaest utakmica, a da Dinamo izgubi najmanje dvije. To je jako teška misija, budimo realni, ne ovisimo sami o sebi, nego i o drugima. Ako dobijemo prve tri, idemo u Zagreb po pobjedu a onda će se dobro zakuhati.

To je ono što mi priželjkujemo, iako treba u svemu tome biti realan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu