Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Albanac Jahmir Hyka neće u Dinamo, nego u Mainz

Albanski reprezentativac Jahmir Hyka prihvatio je ponudu Mainza i umjesto u Dinamo, odlazi u Njemačku gdje će zarađivati 350.000 € po sezoni

Tomislav Gabelić
Foto: Tomislav Gabelić
3 komentara

Albanski reprezentativac Jahmir Hyka prihvatio je ponudu Mainza u kojem će u sljedeće tri godine zarađivati 350.000 eura po sezoni. Premda je bio u kombinacijama i zagrebački Dinamo, Hyka nije bio zadovoljan uvjetima i odlučio se za Njemačku. Mainz će za dvadesetogodišnjeg Albanca platiti 1,7 milijuna eura.
Hyka je počeo igrati nogomet u Tirani, a 2005. je prešao u norveški Rosenborg. Nakon sezone u Norveškoj, vraća se u Tiranu, a godinu dana kasnije odlazi u grčki Olympiacos. No u Grčkoj ostaje samo mjesec dana i vraća se u Albaniju.
U hrvatskim medijima procurila je informacija kako je Hyka izigrao Dinamo te pogazivši datu riječ umjesto u Zagreb otišao u Mainz.
- Nije istina da je Hyka bilo što obećao ili dogovorio s Dinamom, niti da se sastao s predstavnicima Dinama - rekao je Hykin menadžer Adrian Aliaj.
- Od prvog dana Hyka je čelnicima Dinama rekao kako ga zanima isključivo financijski najizdašnija ponuda, a ponuda Dinama nije bila niti blizu tako dobra kao Mainzova - pojašnjava Aliaj, koji mladom Albancu predviđa sjajnu karijeru u Njemačkoj.
- Dinamo je bio jedan od klubova u koji sam želio doći. No rekao sam im da ću potpisati za klub koji mi ponudi najviše. Cijenim Dinamo i hrvatski nogomet, no od nečega moram i živjeti - rekao je eskluzivno za 24sata mladi albanski reprezentativac.

Naši partneri pišu
Message