Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Igrači koji su igrali SP su van forme, ali Mandžo je poseban'

'Igrači koji su igrali SP su van forme, ali Mandžo je poseban'
1

Oni koji su igrali na Svjetskom prvenstvu su se kasnije priključili momčadi i još nisu na istoj razini s ostalima. Mandžukići Matuidi su druga stvar, njih dvojica imaju drugačiji motor od ostalih, kaže Allegri

VIDEO

Juventus je s 2:0 pobijedio Lazio, a sjajne su golove zabili Miralem Pjanić i Mario Mandžukić.

Mandžukić zabio iz volejčine, Ronaldo širio ruke nakon gola!
Mandžukić zabio iz volejčine, Ronaldo širio ruke nakon gola!

Massimiliano Allegri je uoči susreta morao donijeti neke teške odluke pa je tako na klupi od prve minute ostavio Paula Dybalu, Douglasa Costu, Juana Cuadrada, a Mandžu je vratio u sastav. I on mu se odužio na najbolji mogući način.

Bila je to i prva Ronaldova utakmica pred navijačima u Torinu, prvi je put zaigrao na Allianz stadionu nakon škarica kojih je Juventusu zabio u Ligi prvaka u dresu Juventusa. Međutim, nije uspio okruniti svoj domaći debi golom...

"Postojala je opasnost da nas preplavi entuzijazam zbog prve Ronaldove utakmice na stadionu pred našim navijačima, morali smo biti strpljiviji. Bez Dybale je bilo teško prenositi loptu, ali čim smo se uigrali krenuli smo se bolje braniti, a drugo poluvrijeme smo odigrali puno bolje. Prva utakmica s jednom velikom momčadi ove sezone i prošlo je dobro," rekao je Massimiliano Allegri nakon utakmice, a onda je morao objašnjavati svoj izbor prve postave. Najviše je iznenadilo ostavljanje Dybale na klupi.

"Imam jaku momčad i svi će nam trebati posebno kad krenu utakmice u Ligi prvaka. Dybala povezuje linije, Bernardeschi to isto može raditi, a oni koji su igrali na Svjetskom prvenstvu su se kasnije priključili momčadi i još nisu na istoj razini s ostalima. MandžukićMatuidi su druga stvar, njih dvojica imaju drugačiji motor od ostalih."

"Mogu izabrati samo 11 igrača , ali to ne znači da su oni koji ostanu na klupi beskorisni. Jednostavno više od 11 ih ne može igrati u isto vrijeme."

Allegrija ne brine činjenica da je Ronaldo još uvijek bez gola.

"Talijanski nogomet je potpuno drugačiji od onog u Španjolskoj, Ronaldo to razumije i prilagođava se jako dobro. Ponizan je dečko i zadovoljan sam s njegovim dosadašnjim učinkom," objasnio je trener Juventusa.

Za potez utakmice zaslužan je Miralem Pjanić koji je svoj pogodak zabio iz sjajnog poluvoleja. Pogodak je stigao samo nekoliko dana nakon što je potpisao novi ugovor s Juventusom.

"Sretan sam jer ostajem u ovom sjajnom klubu, odlučio sam gol posvetiti navijačima, suigračima i klubu. Jako sam puno napredovao posljednjih godina, a za to je zaslužnaprilika koju mi je pružio Juve. Hvala svima na podršci i pomoći," rekao je Pjanić nakon utakmice pa se osvrnuo na igru momčadi.

"Još uvijek nismo u pravoj formi, nije ovo najbolji Juventus, ali najvažnije je da pobjeđujemo, da skupljamo bodove."

Pjanić je u drugom poluvremenu tražio izmjenu , ali srećom, nije riječ o ničemu ozbiljnom.

"Imao sam mali problem s mišićem , ništa ozbiljno. Uzet ću par dana odmora, vidjet ćemo kakav ću biti do vikenda. Trebamo pobijediti i Parmu i s tri pobjede dočekati reprezentativnu pauzu," zaključio je veznjak.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve