Obavijesti

Sport

Komentari 93

Allegri: Mandžo je sjajan igrač, zato smo ga i doveli iz Atletica

Allegri: Mandžo je sjajan igrač, zato smo ga i doveli iz Atletica
3

Odlično se kretao u napadu. Nije samo zabio, već je i pokrenuo akciju za drugi gol. Trebat će mu vremena da upozna suigrače, ali ja sam zadovoljan, rekao je Allegri

VIDEO

Mario Mandžukić u kratkom je roku osvojio srca Juveovih navijača. Super Mario zabio je u prvoj službenoj utakmici za Juventus u pobjedi protiv Lazija u Superkupu. 

A kad Mandžo zabija, njegovi klubovi osvajaju trofeje.

Nastavio je hrvatski napadač niz iz Bayerna i Atletica, klubovima u kojima je na početku zabijao u superkupovima i donosio trofeje.

- Mario je sjajan igrač. Da ne mislim tako sigurno ne bih rekao upravi da nam ga dovedu iz Atletico Madrida. Čvrstog je karaktera, odlično se kreće u napadu, a nije samo zabio. Pokrenuo je i akciju za drugi gol - rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

- Normalno je da treba neko vrijeme kako bi upoznao suigrače. No jako sam zadovoljan s njegovom predstavom u Superkupu. Promašio je veliku šansu, a onda se iskupio golom - dodao je trener Juventusa.

Talijanski mediji pišu o "Juventusovoj fešti Mandžukića i Dybale". Dodaju i kako će uz ovaj dvojac navijači brzo zaboraviti Carlosa Teveza. 

- Mandžukić je ključan faktor kad treba osvojiti trofej. Pokazao je to u Njemačkoj i Španjolskoj, ali i u Hrvatskoj kad je osvajao titule s Dinamom. Uvijek se nađe na pravom mjestu, a poraz ne želi priznati ni na treningu - pišu mediji u Italiji.

I Del Piero oduševljen Mandžom

Nisu samo Allegri i navijači Juventusa bili oduševljeni nakon Mandžukićevog debija u dresu Juventusa. Stanje u klubu prati i legenda Alessandro Del Piero. On je nakon pobjede na Twitteru napisao:

- Bravo Juventus! Čestitke Mariju Mandžukiću i Paulu Dybali za gol u debiju. 

Mandžukić je zabio prvi gol u Superkupu protiv Lazija. Prije toga je promašio veliku šansu. Pokrenuo je akciju za drugi gol koji je zabio Dybala. Dobio je Mandžo i novi nadimak u Juventusu. Sad ga zovu Bombarder.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi