Sport

Komentari 7

Amanda Nunes opet pozirala odjevena samo u UFC pojaseve

Amanda Nunes opet pozirala odjevena samo u UFC pojaseve

Amanda Nunes, prvakinja UFC-a u čak dvije različite kategorije, iskoristila je priliku pred novu obranu titule fotografirati se kao dvostruka UFC prvakinja odjevena samo u šampionske pojaseve...

UFC sprema svoju novu priredbu. U prosincu nas čeka UFC 245 gdje će Amanda Nunes peti puta braniti titulu prvakinje bantam kategorije, a dvostruka prvakinja odlučila je uslikati se obučena samo u dva već osvojena pojasa uoči te borbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Germanie De Randamie ući će opet u oktogon s Amandom koja ju je već jednom pobijedila prije šest godina. Bit će to sudar bivše i aktualne prvakinje u perolakoj kategoriji, a Amanda ju je odlučila najaviti na poseban način. 

Aktualna prvakinja na sebe je stavila stari UFC pojas, koji nosi za perolaku kategoriju čiju titulu nije branila otkako je novi pojas uveden u siječnju ove godine, te novi pojas koji je dobila nakon srpanjske pobjede protiv Holly Holm.

Više od desetljeća trajala je dominacija Cris Cyborg, koja je ostala bez pojasa u perolakoj kategoriji, a Nunes je taj njezin pojas pridodala svom u bantam kategoriji i postala prva borkinja UFC-a koja istovremeno drži pojaseve u dvije različite kategorije.

Dodajmo, Amanda bi uskoro mogla postati i roditelj, budući da je njena zaručnica Nina Ansaroff uzela pauzu od MMA-a s ciljem da zatrudni.

Kad je prije dvije godine osvojila naslov protiv Mieshe Tate, postala je prva Brazilka prvakinja UFC-a-a i prva borkinja s UFC pojasom koja je priznala da je homoseksualnog opredjeljenja. Amanda je u dugogodišnjoj vezi s dvije godine starijom Amerikankom Ninom Ansaroff, s kojom se nedavno zaručila i koja je također borkinja, ali u slamka kategoriji.

 

 

 

 

Najčitaniji članci