Obavijesti

Sport

Komentari 0

Amerikanac pod Tornjem: Alan Anderson potpisao

Amerikanac pod Tornjem: Alan Anderson potpisao
1

Cibona je angažirala četvrtog stranca ove sezone u liku 198 cm visokog igrača s NBA iskustvom, koji je ovu sezonu započeo u ruskom Triumphu

VIDEO

Pratimo tržište cijele vrijeme, ali ništa ne želim govoriti prije nego igrač definitvno dođe, rekao je prije dva dana Velimir Perasović na pitanje ima li istine u informaciji da 26-godišnji Alan Anderson dolazi u Cibonu. Posljednjega dana u 2008. godini Anderson je postao igrač Cibone, sve je riješeno.
- Alan Anderson je danas potpisao ugovor do kraja sezone - objavili su iz Cibone na Staru godinu dolazak svog četvrtog Amerikanca ove sezone.
Iako su na početku sezone govorili kako će priča vezana uz strance ostati na jednom imenu, na Earlu Callowayu, okolnosti nisu dozvolile ustrajanost u ovakvom planu. Prvo je Damir Markota napravio sebi svojstvenu glupost i potpisao si 'otpusno pismo'. Pa je došao Jared Homan. Sezona je već počela kada je Perasović shvatio da mu nedostaje i igrač kakav je Rawle Marshall. Doveli su i njega. A dovesti ga je mogao i Mirko Filipović, i to na sparing. Dokazao je to Marshall na Gripama, gdje je pretukao Sinišu Štembergera i zaradio tri mjeseca suspenzije od čelnika NLB lige. Ozljedili su se nakon toga i Troha i Longin, pa je vanjski igrač postao nužna potreba. Anderson je rješenje, isti onaj igrač koji je napustio ruski Triumph zbog kašnjenja plaća.
Sudbina Rawleja Marshalla dolaskom Andersona postala je krajnje neizvjesna. NLB ligu još dva mjeseca ne može igrati, u Euroligi ne briljira. Kako stvari stoje, moguće je da je posljednju utakmicu za Cibonu već odigrao. A Anderson će prvu odigrati već protiv Zadra u Višnjiku 2. siječnja.

DOSADAŠNJI ANDERSONOVI KLUBOVI
Charlotte Bobcats (2005-07)
Tulsa 66ers (2006-07)
VidiVici Bologna (2007-08)
Triumph Lyubertsy (2008)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu