Obavijesti

Sport

Komentari 2

Amerikanci izborili 1/4 finala, Kolumbijci će ići na Brazilce?

Amerikanci izborili 1/4 finala, Kolumbijci će ići na Brazilce?
1

U noći sa subote na nedjelju zaključen je prvi dio natjecanja u skupini A Copa Américe Centenario. SAD je izborio četvrtfinale slavljem nad Paragvajem, a Kolumbija je izgubila od Kostarike

VIDEO

Pobjedom nad Paragvajem od 1-0 nogometaši SAD-a pridružili su se Kolumbiji u četvrtfinalu Copa Américe Centenario, dok su Kolumbijci porazom 3-2 od Kostarike završili natjecanje u skupini A.

U utakmici odigranoj u Philadelphiji, reprezentaciji domaćina prigodnog izdanja Copa Américe bila je potrebna pobjeda za osiguranje plasmana u četvrtfinale. Amerikanci su do nje stigli zahvaljujući pogotku Clinta Dempseyja iz 27. minute.

Američki nogometaši morali su gotovo čitavo drugo poluvrijeme, od 48. minute, braniti stečenu prednost s desetoricom igrača, nakon što je Yedlin u razmaku od jedne minute uspio skupiti dva žuta kartona. Vratar SAD-a Brad Guzan bio je na iskušenjima, ali je uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom.

Druga utakmica posljednjeg kola skupine A, koja je igrana u Houstonu, bila je prestižnog karaktera jer su Kolumbijci već u prva dva kola s dvije pobjede osigurali plasman u četvrtfinale, a Kostarikanci nisu mogli prestići SAD-a te su izgubili izglede za plasman u nokaut-fazu. Kostarika je završila turnir pobjedom 3-2.

Strijelci za pobjednike bili su Vanegas (2') i Borges (58'), a pomogao im je i kolumbijski reprezentativac Fabra, koji je prvo u 6. minuti izjednačio na 1-1, a u 34. minuti poslao loptu u vlastitu mrežu. Moreno je u 73. minuti ublažio poraz Kolumbije koja će u četvrtfinale kao drugoplasirana iz skupine A i ide na pobjednika skupine B, a to će najvjerojatnije biti Brazil. Amerikanci će kao pobjednici skupine A u četvrtfinalu igrati protiv drugoplasirane momčadi iz skupine B.

U noći s nedjelje na ponedjeljak na rasporedu su utakmice završnog kola u skupini B, u kojima se sastaju Ekvador - Haiti (0.30 sati) i Brazil - Peru (2.30 sati). Brazil i Peru imaju po četiri boda, Ekvador dva, a Haiti je bez bodova i bez izgleda za plasman u četvrtfinale.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu