Sport

Komentari 80

Ana Ivanović okitila bor, fanovi ju napali: Znaš li kad je tvoj Božić? Izdala si Amfilohija...

Ana Ivanović okitila bor, fanovi ju napali: Znaš li kad je tvoj Božić? Izdala si Amfilohija...

Ana Ivanović je opet u centru pozornosti. Neki nisu bili zadovoljni kako je bor okićen, neki smatraju da mora oprati zavjese, a nekolicina joj je napomenula da je njezin Božić 7. siječnja...

Godinama nas je oduševljavala na teniskim terenima, a mnogi su joj dodijelili titulu najljepše sportašice na svijetu. Već četiri godine je izvan tenisa, ali kada god objavi neku fotografiju, odmah se svi reflektori usmjere prema njoj.

Nekad najbolja tenisačica svijeta Ana Ivanović (33) se umirovila 2016. godine, a godinu dana poslije je rekla 'Da' bivšem njemačkom nogometašu Bastianu Schweinsteigeru (36) s kojim je osnovala obitelj i začela dvoje djece. Obitelj Schweinsteiger živi na relaciji Mallorca - Chicago, a ovaj put je Ana u centar pozornosti došla zbog jedne fotografije. Ona i Bastian pozirali su ispred okićenog božićnog drvca.

- Već smo okitili našu jelku, tko je još spreman za Božić? - napisala je Ana.

Iako je već četiri godine izvan sporta, mnogi su bili oduševljeni njezinom vitkom linijom i nogama, dok su je drugi pak prozvali.

Razlog? Njezini zemljaci su se naljutili na nju jer slavi katolički Božić pa su joj poručili da je izdala Srbiju.

- Kakva si to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija - poručio joj je jedan korisnik Instagrama.

Ana je pravoslavne vjere, a Božić se u njezinoj vjeri slavi 7. siječnja po julijanskom kalendaru. Zbog supruga slavi i Božić po gregorijanskom kalendaru, a to nisu baš najbolje prihvatili njezini pratitelji iz Srbije.

Neki nisu bili zadovoljni kako je bor okićen, neki smatraju da mora oprati zavjese, a nekolicina joj je napomenula da je njezin Božić 7. siječnja. 

Najčitaniji članci